Τα ρέστα του για φορ και εξτρέμ

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Τρέχουν» να καλύψουν τα υπόλοιπα κενά του ρόστερ στην Αλκμήνης

Η κίνηση του Σωκράτη Διούδη κάλυψε ένα σημαντικό κενό για τον ΑΡΗ στο τέρμα. Τα υπόλοιπα όμως συνεχίζουν να υφίστανται και στην Αλκμήνης… τρέχουν να τα καλύψουν μέχρι την αναχώρηση για το Καρπενήσι.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ αριθμεί 17 παίκτες. Βάσει των ελλείψεων που υπάρχουν, ο ΑΡΗΣ αναμένεται να κινηθεί για ακόμη 6-8 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών σίγουρα ένας φορ και ένας αριστερός πλάγιος επιθετικός, στους οποίους θα πέσε πλέον και το μεγαλύτερο βάρος. 

Για αυτές τις δύο θέσεις, στην Αλκμήνης θέλουν να φέρουν δύο ποιοτικά και… δυνατά ονόματα, για αυτό και προσανατολίζονται σε συγκεκριμένες λύσεις με τις οποίες υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές. Για τον εξτρέμ είναι πιθανό να προέρχεται από την ξένη αγορά, ενώ ο φορ δεν αποκλείεται να αποτελέσει και επιλογή εντός των συνόρων. Ολα αυτά βέβαια, μαζί με την αναγκαία ενίσχυση στα μετόπισθεν όπως και κάποιες… πινελιές στην μεσαία γραμμή. Στον ΑΡΗ θα επιδιώξουν να κάνουν τουλάχιστον ακόμα 4-5 κινήσεις πριν φύγει η ομάδα για το Καρπενήσι, όπου ο Αναστόπουλος θα περιμένει άλλες 1-2 προσθήκες για να κλείσει το ρόστερ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X