«Πρώτη φορά ειπώθηκαν τόσες αναλήθειες»

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Μαστροθύμιος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "AllAboutARIS On Air" στον Libero 107,4 και τόνισε πως ο ΑΡΗΣ θα κινηθεί νομικά εναντίον του Παναγόπουλου.

Για την χθεσινή πρώτη προπόνηση του ΑΡΗ:

«Εγώ αυτό που είδα από τον κόσμο εχθές είναι ότι, υπάρχει η δίψα της επιστροφής, της ανάκαμψης, να γυρίσει η σελίδα και ν’ αρχίσουμε ξανά ν’ ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, με τους αγώνες, με όλα αυτά που μας έχουν λείψει. Μιλώντας με τον κόσμο αισθάνθηκα ότι όλοι περιμένουν να οριστικοποιηθεί το καινούργιο ξεκίνημα».

Τι συζήτησαν τα μέλη της επιτροπής στην χθεσινή συνάντησή τους και πως σκοπεύουν να κινηθούν μετά τις κατηγορίες Παναγόπουλου, σχετικά με την ΑΜΚ:

«Μας θίγουν ευθέως οι κατηγορίες του κ. Παναγόπουλου, διότι μας κατονομάζει ως άμεσους συνεργούς σε απάτη. Το διάβασα, τουλάχιστον. Δύο φορές και το άκουσα ξανά και δεν το πίστευα. Είναι εκτός των ορίων τα όσα έχουν ειπωθεί. Εκτός του ότι θίγεται ο ίδιος ο Σύλλογος, θιγόμαστε κι εμείς οι ίδιοι προσωπικά, διότι αυτά προέκυψαν από έναν συνάδελφο. Ήταν η πρώτη φορά που ειπώθηκαν τόσο χοντροκομμένα πράγματα, τόσες πολλές αναλήθειες. Θα ήταν εύλογο νομίζω ν’ αναζητηθούν αυτά τα στοιχεία που επικαλέστηκε ο κ. Παναγόπουλος. Ας υποθέσουμε ότι εγκέφαλος ήταν ο κ. Καρυπίδης, πως γίνεται να συνωμοτεί όλη η τράπεζα, οι υπάλληλοι να παίζουν το κεφάλι και την καριέρα τους; Για ποιο λόγο να συμβεί αυτό; Είναι τόσο τραβηγμένα αυτά που ειπώθηκαν που η χθεσινή συζήτηση αφορούσε με ποιον τρόπο θα κινηθούμε. Η δικαστική οδός είναι μονόδρομος. Εν ολίγοις μας είπε απατεώνες.

Δεν υπάρχει μέση οδός, δεν είναι κάτι που το αφήνεις να περάσει έτσι. Δεν ήταν μια κουβέντα παραπάνω, ήταν πολύ χοντρό για να το ανεχτεί κάποιος».

Για το πώς αντέδρασε η τράπεζα:

«Χαρακτηριστικά η διευθύντρια του καταστήματος, όταν την ενημέρωσα τηλεφωνικά, της έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια! Η ίδια όπως καταλαβαίνετε ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και δεν μπορούσε να πιστέψει πως λέγονται τέτοια πράγματα δημόσια. Επειδή διατηρούμε ευλαβικά αρχείο, θα ήταν πολύ απλό ξέρετε να σκανάρω όλα τα έγγραφα που μας έχει στείλει η τράπεζα και να τα δώσω σ’ ένα δημοσιογράφο για ν’ αποδείξουμε τ’ αυτονόητο. Όπως λέει όμως και η ανακοίνωση της Λέσχης, οι πρώτοι άνθρωποι που έχουμε υποχρέωση να λογοδοτήσουμε και να παρουσιάσουμε όλα τα έγγραφα, είναι τα μέλη της Γ.Σ. η εποχή που ο ΑΡΗΣ έλυνε τις διαφορές του στα ραδιόφωνα, για μένα έχει παρέλθει. Απαγορεύεταθ να επιστρέψουμε σε εκείνες τις εποχές. Όλα τα μέλη της επιτροπής είναι υποχρεωμένα να καθίσουν και μία και δύο και δέκα ώρες και να προσκομίσουμε όλα τα έγγραφα στα μέλη της Γ.Σ., όπως και θα γίνει. Πρέπει να λειτουργούμε σοβαρά, δεν θα καθορίσει κανένας άλλος για το πώς θα λειτουργήσει ο ΑΡΗΣ, πριν από τον ίδιο τον ΑΡΗ. Αν εμείς σαν επιτροπή δεν έρθουμε στην διάθεση των μελών, των ανθρώπων δηλαδή που πληρώνουν συνδρομή κάθε χρόνο, γιατί να μας εμπιστευτούν; Σε αυτούς θα λογοδοτήσουμε πρώτα και αυτό δεν θ’ αλλάξει, γιατί θεσμικά αυτό επιβάλλεται».

Για την έγκριση που περιμένει ο ΑΡΗΣ από το Γ.Ε.ΜΗ.:

«Αυτό που περιμένουμε είναι η καταχώρηση της εταιρίας στο Γ.Ε.ΜΗ., η οποία έχει «κολλήσει» στην αποστολή των εγγράφων προς την Ε.Ε.Α. που ενημερώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα από την Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ για την σύσταση καινούργιας εταιρίας. Δεδομένο ότι δεν υπάρχει Ε.Ε.Α. εκεί έχει «κολλήσει» το ζήτημα. Πρέπει άμεσα, ίσως μέσα στην εβδομάδα, πρέπει να βρεθεί λύση. Η λύση μπορεί να δοθεί αυτή την στιγμή μόνο από τον υπουργό. Είτε προχωρώντας σε αντικατάστασή ή εφόσον δεν θέλει ν’ αντικαταστήσει την Ε.Ε.Α., θα πρέπει ο ίδιος να βρει έναν τρόπο, ώστε ν’ ανάψει το πράσινο φως και να προχωρήσει η καταχώρηση της εταιρίας. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Υπάρχει ήδη μια κινητικότητα, αλλά δεν είναι κάτι που μπορούμε να βασιστούμε. Θέλω να πιστεύω πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε νεότερα».

Προτεινόμενα Άρθρα