"Ετοιμάζεται συνεργασία ΑΡΗ – Βαλένθια"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η Βαλένθια κινείται για ευρύτερη συνεργασία με ελληνική ομάδα και αυτή είναι ο ΑΡΗΣ σύμφωνα με το sdna

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα στρατηγικό συμπαίκτη στην Ελλάδα εξετάζει τον τελευταίο καιρό η Βαλένθια και σύμφωνα με πληροφορίες  που έρχονται απευθείας από την πόλη του Λεβάντε, οι «νυχτερίδες» εξετάζουν το ενδεχόμενο μίας ευρύτερης συνεργασίας με τον ΑΡΗ!

Όπως ανέφεραν πηγές που πρόσκεινται στην διοίκηση της Βαλένθια, η μορφή συνεργασίας που εξετάζεται μοιάζει πολύ με αυτή που έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης με την γαλλική Λανς και αφορά την ανταλλαγή παικτών αλλά και τεχνογνωσίας, στα πρότυπα των λεγόμενων feeder club, που είθισται να έχουν όλοι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Σε περίπτωση που προκύψει συνεργασία, τότε ο ΑΡΗΣ θα μπορεί να δανείζεται παίκτες από την Βαλένθια Μεστάγια (η ομάδα νέων της Βαλένθια) που αγωνίζεται στην Segunda Division B της Ισπανίας, ενώ ο ισπανικός σύλλογος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ότι καλό μπορεί να έχουν οι Θεσσαλονικείς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Βαλένθια χτυπά την πόρτα ελληνικής ομάδας για ανάλογη συνεργασία, αφού το ίδιο επιχειρήθηκε πέρυσι με την ΑΕΚ (!), χωρίς ωστόσο οι δύο πλευρές να φτάσουν σε τελική συμφωνία.

Από την ισπανική πλευρά τονίζεται ότι την επόμενη εβδομάδα θα φτάσει στην Ελλάδα νομικό κλιμάκιο των «νυχτερίδων» που θα εξετάσει το νομικό πλαίσιο μίας πιθανής συνεργασίας και πως υπάρχει ήδη προγραμματισμένη καταληκτική ημερομηνία (24 Αυγούστου) για το τελευταίο ραντεβού, στο οποίο θα αποφασιστεί αν θα υπογραφεί τελικά το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Προτεινόμενα Άρθρα