«Κυνηγάει» Ανάκογλου ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα του ΑΡΗ βρίσκεται ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Μια ακόμη καλή περίπτωση από την ελληνική αγορά κυνηγούν οι κίτρινοι που δεδομένα θέλουν και πρέπει να αποκτήσουν κι άλλους ποιοτικούς παίκτες από την εγχώρια αγορά λόγω του γεγονότος ότι στη Football League, πρέπει απαραιτήτως να αγωνίζονται έξι έλληνες στην ενδεκάδα. Οι άνθρωποι των «κιτρίνων» έχουν έρθει σε επαφή λοιπόν με τον Δημήτρη Ανάκογλου που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και μάλιστα του έχουν καταθλέσει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση που για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι πολύ δελεαστική.

Η περίπτωσή του Έλληνα μέσου είναι αρκετά δύσκολη, αφού για τον παίκτη ενδιαφερεται και ο Ατρομητος του Δέλλα που τον έχει σε εκτίμηση (τον είχε στην ΑΕΚ) όμως η πλευρά του ΑΡΗ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και από την στιγμή που υπάρχει διάθεση για συνεργασία και από την πλευρά του παίκτη, όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Ο 25χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανσερραικό (101 συμμ-5 γκολ) σε τεσσεράμιση χρόνια παρουσίας πριν μεταγραφεί στην ΑΕΚ τον Γενάτη του 2013. Αγωνίστηκε με την ΑΕΚ στα δύσκολα χρονια της Γ΄ και Β΄ Εθνικής όπου μέτρησε 14 γκολ σε 64 παιχνίδια, αλλά πέρσι στη Σούπερ Λιγκ έπαιξε μόλις τρια ματς στο πρώτο μισό και παραχωρηθηκε δανεικός στη Βέροια τον Ιανουάριο όποθυ είχε δέκα συμμετοχές με δυο γκολ. Είναι επίσης επτά φορές διεθνής με την Ελπίδων (1 γκολ).

Προτεινόμενα Άρθρα