Σχεδόν 20 χρόνια μετά

από AllAboutARIS

Η ταυτόχρονη συνύπαρξη στην επίθεση των Ίλιτς-Μιλούνοβιτς θυμίζει στους παλιότερους δυο από τους πιο πετυχημένους ξένους στον ΑΡΗ.

Στους παλιότερους η απόκτηση των Μπράνα Ίλιτς και Λούκα Μιλούνοβιτς γυρίζει τον χρόνο σχεδόν είκοσι χρόνια και κάτι όταν και πάλι στην επίθεση του ΑΡΗ συνυπήρχαν δυο σέρβοι που μάλιστα άφησαν θετικό αποτύπωμα στην σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορίατου ΑΡΗ. Ο Ζόραν Λόντσαρ και ο Λιούμπισα Μιλόγεβιτς. Αμφότεροι είχαν έρθει το 1992 στον ΑΡΗ και για μια τετραετία ο πρώτος και πενταετία ο δεύτερος ήταν το σημέιο αναφοράς της επίθεσης του ΑΡΗ. Συνολικά οι δυο τους είχαν σημειώσει 73 γκολ εκ των οποίων 38 ο “ψηλός” και 35 ο “κοντός” όπως τους αποκαλούσαν τότε.

Είκοσι χρόνια μετά στην επίθεση του ΑΡΗ, με την διαφορά βέβαια ότι κανείς από τους Ίλιτς και Μιλούνοβιτς δεν είναι ο φορ περιοχής όπως ήταν ο Μιλόγεβιτς, θα δούμε ξανά δυο εκπροσώπους της σέρβικης σχολης ποδοσφαίρου από την οποία κάποτε οι κίτρινοι αντλούσαν σταθετά υλικό. Η ελπίδα είναι οι δυο παίκτες να αποδειχθούν το ίδιο ή γιατί όχι και περίσσότερο πολύτιμοι απόότι οι δυο συμπατριώτες τους τη δεκαετία του 1990.

Προτεινόμενα Άρθρα