Ανακοίνωσε το φιλικό με ΑΡΗ ο Ολυμπιακός Βόλου

από AllAboutARIS

Την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΡΗ, αλλά και το από που θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης της η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου.

Στην έκδοση ανακοίνωσης όπου και ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Άρη που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό την προσεχή Κυριακή (14/8), προέβη η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μετά από εννέα ημέρες παραμονής στα 3-5 Πηγάδια, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα του Ολυμπιακου Βόλου επιστρέφει την Παρασκευή στο Βόλο κι ανεβάζει τον πήχη μ’ ένα ακόμη μεγάλο φιλικό.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την ιστορική ομάδα του AΡΗ Θεσσαλονίκης σε ένα απαιτητικό φιλικό παιχνίδι.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, να χειροκροτήσει τους παίκτες μας και να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα, κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, που φέτος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Football League».

Προτεινόμενα Άρθρα