Ο Αντρές Ινιέστα τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδε

Δύο εβδομάδες νοκ άουτ ο Ινιέστα

Ο Αντρές Ινιέστα τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδε

Νίκη με κόστη για τους Μπλαουγκράνα

Οι Καταλανοί μπορεί να επικράτησαν 2-0 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το ισπανικό Σούπερ Καπ, ωστόσο είχαν αγωνιστικές απώλειες. 

Όπως επιβεβαίωσε η Μπαρτσελόνα, ο Ινιέστα έφυγε από το γήπεδο τραυματίας και θα λείψει δεκαπέντε ημέρες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Πριμέρα Ντιβιζιόν, η αυλαία της οποίας ανοίγει το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο Λουίς Ενρίκε, λοιπόν, δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τα παιχνίδια με Μπέτις και Αθλέτικ Μπιλμπάο. 

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ζερεμί Ματιέ, ο οποίος θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα τριών εβδομάδων.

Χωρίς λεωφορεία την Τρίτη η Θεσσαλονίκη
Προηγούμενο άρθρο Χωρίς λεωφορεία την Τρίτη η Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθρο Παίρνει Καζναφέρη ο Πανσερραϊκός!
Παίρνει Καζναφέρη ο Πανσερραϊκός!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News