Επιστρέφει με… περισσότερη τακτική

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τουλάχιστον ένα φιλικό την εβδομάδα θα επιδιώξουν να έχουν στην ομάδα

Το Καρπενήσι… ανήκει στο παρλεθόν για τον ΑΡΗ που συνεχίζει πλέον την προετοιμασία του στην Θεσσαλονίκη, αρχίζοντας σιγά-σιγά να διαφοροποιεί σε έναν βαθμό το πρόγραμμα του.

Σε αυτές τις τρεις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας, το βάρος έπεσε κυρίως στην φυσική κατάσταση των παικτών. Ο Αναστόπουλος άλλωστε θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα με ταχύτητα και πολλά τρεξίματα μέσα στο γήπεδο. Για αυτό και οι παίκτες… καταπίνουν χιλιόμετρα μέχρι στιγμής.

Φυσικά στο Καρπενήσι υπήρχε στο πρόγραμμα και η μπάλα, αλλά μόνο στις απογευματινές προπονήσεις. Πλέον όμως και με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της, η τακτική θα αρχίσει να μπαίνει πιο ενεργά στην καθημερινή… ατζέντα της προετοιμασίας, καθώς σιγά-σιγά ξεκινάει το μοντάρισμα του νέου ΑΡΗ. Αυτό θα γίνει μέσα από τις προπονήσεις, περισσότερο όμως μέσα από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Στόχος του τεχνικού τιμ είναι να υπάρχει τουλάχιστον ένα φιλικό κάθε εβδομάδα και ενδεχομένως κάποιες φορές ακόμα και δύο, ώστε η ομάδα να αποκτάει σιγά-σιγά αγωνιστικό ρυθμό, περίπου 40 ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της. Αν δεν προηγηθεί φυσικά το Κύπελλο στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου…

Προτεινόμενα Άρθρα