Το τελευταίο βήμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα η αύριο το αργότερο παραδίδει η πενταμελής επιτροπή στον Θεόδωρο Καρυπίδη την διοίκηση

Η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι από χθες γεγονός με την εγγραφή της στα μητρώα των ανωνύμων εταιριών. Απομένει όμως ένα ακόμη βήμα πριν την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών που ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου. Η παράδοση της διοίκησης στην πλευρά Καρυπίδη.

Φυσικά πρόκεται για ένα καθαρά τυπικό ζήτημα, το οποίο όμως είναι κα ιεκείνο που θα σηματοδοτήσει επίσημα την εποχή Καρυπίδη στην ομάδα, με την συγκρότηση της πρώτης αιρετής διοίκησης από τον 38χρονο επιχειρηματία. 

Από χθες οι νομικοί του ΑΡΗ ελέγχουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε η όλη διαδικασία να γίνει όπως διατάσσει ο νόμος και να μην προκύψει το όποιο ζήτημα. Στόχος των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι να παραδώσει σήμερα η πενταμελής επιτροπή στον Θεόδωρο Καρυπίδη, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση η ΓΣ των μετόχων θα μετατεθεί για αύριο. 

Από την στιγμή που θα οριστεί η νέα διοίκηση, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα αποδεσμευτούν και τα χρήματα που κατέθεσε ο Καρυπίδης για το νέο μετοχικό κεφάλαιο, δρομολογώντας τις πρώτες πληρωμές των παικτών, τις υπογραφές των συμβολαίων τους και την ολοκλήρωση του ρόστερ. 

Προτεινόμενα Άρθρα