«Μπάρτσα» είσαι… σούπερ (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποδαρικό με το δεξί για τους «μπλαουγκράνα» στην νέα σεζόν

Ούτε το σκορ ασφαλείας του πρώτου αγώνα (0-2), ούτε οι σημαντικές απουσίες (Νεϊμάρ, Ινιέστα, Πικέ), ούτε τα πολλά νέα πρόσωπα… Η Μπαρτσελόνα δεν σταματούσε με τίποτα και νικώντας με 3-0 τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» κατέκτησε το δωδέκατο Σούπερ Καπ στην ιστορία της. Δύο γκολ πέτυχε ο μεταμορφωμένος Αρντά Τουράν και ένα με κεφαλιά ο πολύ ορεξάτος Λιονέλ Μέσι.

Το ματς

Ο Αρντά από δημιουργός του πρώτου γκολ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» έγινε σκόρερ στη ρεβάνς, καθώς στο 9’ αξιοποίησε την ασίστ του Μέσι και με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ. Το πέναλτι που έκανε ο Ουμτιτί στο ντεμπούτο του πρόσφερε στη Σεβίλλη την ευκαιρία αντίδρασης, αλλά ο… φευγάτος Μπράβο απέκρουσε την εκτέλεση του Ιμπόρα. Κι αφού οι Ανδαλουσιανοί δεν ξαναμπήκαν στο ματς, η «Μπάρτσα» τους αποτελείωσε. Στο 46’ ο Αρντά μετά από λάθος γύρισμα πλάσαρε από μακριά τον Ρίκο, ενώ στο 55’ ο Μέσι με κεφαλιά (!) μετά από σέντρα του Ντιν έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και μπήκαν στο ρελαντί, ειδικά μετά την αποχώρηση του Μασεράνο με τραυματισμό στο 80’ κι ενώ είχαν εξαντληθεί οι τρεις αλλαγές.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Βιδάλ, Μασεράνο, Ουμτιτί, Ντιν (60’ Άλμπα), Μπουσκέτς (73’ Ράκιτιτς), Γκόμες, Ντένις (73’ Σαμπέρ), Μέσι, Τουράν, Μουνίρ.

Σεβίλλη (Χόρχε Σαμπάολι): Ρίκο, Ιμπόρα, Γκονζάλες, Μερκάδο, Κρανεβίτερ, Φερέιρα, Γκάνσο (56’ Βάσκεθ), Σαράμπια, Κορέα (72’ Βιέτο), Κονοπλιάνκα, Μπεν Γεντέρ (62’ Βιτόλο).

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X