«Ο Ζλάταν θα μείνει για πάνω από ένα χρόνο»

από AllAboutARIS

Οι πρώτες εμφανίσεις του Ιμπραΐμοβιτς έχουν δικαιώσει απόλυτα τον Μουρίνιο, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι ο Σουηδός θα μείνει για πολλά χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Καυτός» ξεκίνησε τη σεζόν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει σκοράρει και στα δύο επίσημα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Βλέποντας τη φοβερή φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Σουηδός, ο Ζοσέ Μουρίνιο αισθάνεται σίγουρα δικαιωμένος για την απόκτησή του, ενώ ήδη δηλώνει βέβαιος ότι ο Ζλάταν θα μείνει αρκετά χρόνια στο Μάντσεστερ.

«Το κίνητρό του είναι τεράστιο», δήλωσε ο Πορτογάλος λίγο πριν τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον για το πρωτάθλημα. «Τον βλέπω, χωρίς αμφιβολία, να μένει για τουλάχιστον δύο χρόνια».

«Πρέπει να ξεχάσουμε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς είναι 34. Αυτή τη στιγμή είναι στο υψηλότερό του επίπεδο. Γνωρίζει πόσα μπορεί να προσφέρει στους νεαρούς.», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο, ο οποίος θεωρεί πολύ σημαντικό τον Σουηδό στο κομμάτι της προσαρμογής των νεαρών παικτών.

«Προπόνηση, σπίτι και όλα τα άλλα θα μπουν σε σειρά, θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Τον ρωτάω (σ.σ. τον Ιμπραΐμοβιτς) για την οικογένειά του, τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Γνωρίζω πόσο σημαντικές είναι τέτοιες κινήσεις για εκείνον», τόνισε ο «Special One», αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι είναι μετρ στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Προτεινόμενα Άρθρα