Αποκαλυπτήρια…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δοκιμών συνέχεια για τον Νίκο Αναστόπουλο

Την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά τον νέο ΑΡΗ που «χτίζεται» θα έχουν σήμερα οι φίλοι της ομάδας, στο φιλικό με την Κέρκυρα (19:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4).

Οι «κίτρινοι» δίνουν το τρίτο τους κατά σειρά φιλικό και πρώτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις του απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ όπως οι «Φαίακες».

Παρά τα κενά που υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ, ο Νίκος Αναστόπουλος περιμένει σίγουρα να δει κάποια πράγματα από την ομάδα του, συνεχίζοντας παράλληλα τις δοκιμές του σε πρόσωπα και σχήματα και περιμένοντας να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του έπειτα από έναν μήνα προετοιμασίας. O 58χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, ο οποίος επιστρέφει αύριο την Γαλλία όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες. 

Η Κέρκυρα από την άλλη δίνει το δεύτερο της φιλικό σε διάστηαμ 24 ωρών μετά το χθεσινό απέναντι στον Ηρακλή, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να δίνει χρόνο κυρίως στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον «Γηραιό».

Προτεινόμενα Άρθρα