Από εκεί που το άφησε… βλέποντας πρωτιά!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστροφή στη δράση για τον ΑΡΗ και φυσικά στον στόχο της 4άδας, ο οποίος περνάει (και) από την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στην Καλλιθέα (20:00, Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, NS Prime).

Η 8η στροφή του πρωταθλήματος βρίσκει τους “κιτρινόμαυρους” εκεί που το… άφησαν πριν τη διακοπή, δηλαδή στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όπου και θέλουν να παραμείνουν.

Με νίκη απόψε η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα διατηρήσει μίνιμουμ τη 2η θέση ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να βρεθεί και στην κορυφή της βαθμολογίας με το πέρα της αγωνιστικής.

Η Καλλιθέα από την πλευρά της βρίσκεται στην προτελευταία θέση, δίχως να γευτεί τη χαρά της νίκης έως τώρα και αναζητά ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε… μεγάλο, μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΟ (2-2) και ΑΕΚ (0-0).

ΑΡΗΣ: Ο Σίστο και τα νέα πρόσωπα στη διάθεση του Μάντζιου

Για πρώτη φορά φέτος ο Έλληνας τεχνικός έχει “λευκό” το απουσιολόγιό του, από τη στιγμή μάλιστα που ο Δανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και μπήκε στην αποστολή.

Παράλληλα επανέρχονται οι μέχρι πρότινος τραυματίες Βέλεθ και Μάγιο, όπως και ο Φρίντεκ που έλειψε κόντρα στη Λαμία λόγω γαστρεντερίτιδας.

Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι Σαβέριο, Σαμόρα, Φατόρε, Ζουλ, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Rose, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Diandy, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ενίσχυση στα μετόπισθεν για Ντονάτι

Με νέα πρόσωπα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη η Καλλιθέα.

Πιο συγκεκριμένα οι κεντρικοί αμυντικοί Μεχίας, Πασαλίδης και Μαρότα που ήταν εκτός τις προηγούμενες εβδομάδες επέστρεψαν στη διάθεση του Μάσιμο Ντονάτι.Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής είναι ο Μουτίνιο που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα και ο Μανθάτης που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αποστολή της Καλλιθέας: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Μεχίας, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μαρότα,, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μερκάτι, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

8η αγωνιστική Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

20:00, Novasports

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων), Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

 

Προτεινόμενα Άρθρα