Μια Σίτι… Μπαρτσελόνα (vid)

από AllAboutARIS

Υπερβολή, θα πεις κάποιος για τον τίτλο… Βλέποντας, όμως, όσα έκανε κατά διαστήματα και ΕΙΔΙΚΑ στο πρώτο 45λεπτο, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, αφενός ήταν αναπόφευκτη η σύγκριση με τη «δική του» Μπαρτσελόνα.

Οι «πολίτες» ήταν εξαιρετικοί απέναντι στη Γουέστ Χαμ, κυρίως, όπως προείπαμε, στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας με την μπάλα κάτω και το γνωστό… ατελείωτο passing game του Ισπανού τεχνικού, που φαίνεται πως σιγά σιγά «περνάει» στους παίκτες του τη φιλοσοφία του. Και αν Αύγουστο μήνα (ακόμα) βγάζουν τέτοια εικόνα στο γήπεδο, ανυπομονούμε για τη συνέχεια…

Στο ματς, λοιπόν, που «έριξε την αυλαία» της 3ης αγωνιστικής στην Premier League, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μέχρι το 18’ είχαν -σχεδόν- «καθαρίσει» τη νίκη! Το σκορ άνοιξε ο Στέρλινγκ (που δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση… ever), έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των Σίλβα («όργωσε» όλο το γήπεδο) και Νολίτο. Πριν τα «σφυριά» καταλάβουν τι τους… χτύπησε και ενώ προσπαθούσαν -μάταια- να σταματήσουν τις απανωτές επιθέσεις της Σίτι και να… περάσουν τη σέντρα, ο Φερναντίνιο «έγραψε» δύο λεπτά πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο το 2-0, μετά από καταπληκτική σέντρα από εκτέλεση φάουλ του… διαολεμένου Ντε Μπρόινε!

Προτεινόμενα Άρθρα