«Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνίζεται στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

«Ο Χαριτωνίδης θα τιμήσει την φανέλα του ΑΡΗ και θα δίνει το 110% σε κάθε παιχνίδι»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ αλλά και συμπαίκτης του νεότερου μεταγραφικού αποκτήματος του ΑΡΗ,Λάζαρου Χαριτωνίδη, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης όπου και ανέλυσε τον νέο παίκτη του ΑΡΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι δυνατός ο Λάζαρος, δεν θα ήθελε κανένας φορ να τον αντιμετωπίσει και δίνει πάντα το 110% όταν αγωνίζεται και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά τον ΑΡΗ».

 Για την παρουσία τους στην Δόξα Δράμας:

«Είχε δυο γεμάτες χρονιές στην Δόξα  και έτυχε να είμαστε  και οι δυο στην ενδεκάδα όταν κάναμε το διπλό στο Χαριλάου».

Για τον τραυματισμό του:

«Είχε έναν τραυματισμό αλλά μετά όταν ήρθε στην Δράμα δούλεψε πάρα πολύ και είναι πολύ ώριμος για τα χρόνια του και την ηλικία του».

Για την μεταγραφή του στον ΑΡΗ:

«Σίγουρα θα υπάρχει περισσότερη πίεση και το γνωρίζει καλά και θα τιμήσει την φανέλα που θα φορέσει. Θα φανεί στο γήπεδο ότι θα δίνει πάντα το 110% που έχει».

Για το δυνατό του σημείο:

«Το δυνατό του σημείο είναι οι ψηλές μονομαχίες και είναι πολύ καλός. Εμείς δίναμε καθημερινά μάχες, έπεφτε λίγο ξύλο στην προπόνηση και θα φανεί αυτός και με τις εμφανίσεις του με τον ΑΡΗ».

Για το ότι δεν έκανε προετοιμασία:

 «Επειδή μιλάμε και εκτός γηπέδου, δουλεύει και εκτός προπονήσεων και αφού και το πρωτάθλημα αργήσει  να αρχίσει αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του».

Για την παρουσία του στα φιλικά του ΑΡΗ:

«Έχω έρθει στα 2 τελευταία παιχνίδια του ΑΡΗ και ήρθα να παρακολουθήσω την ομάδα από κοντά».

Για την παρουσία του ΑΡΗ κόντρα σε 2 ομάδες Σουπερ Λιγκ:

«Βλέπω τον ΑΡΗ να δίνει μια μάχη και φαίνεται ότι υπάρχει κούραση κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά είναι ομάδες που έρχονται εδώ να απειλήσουν και να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει στην Β’ Εθνική θα είναι πιο πίσω στημένες και θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν καμία ισοπαλία».

Για το αν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με βάση το ρόστερ που έχει αυτή την στιγμή ο ΑΡΗΣ:

«Σίγουρα θα αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα αλλά πιστεύω με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει στο ρόστερ του όπως ο Τάτος θα μπορέσει να ξεκλειδώνει τις άμυνες και είναι θέμα χρόνου να πετύχουν αυτή τη χημεία».

Για το δικό του πέρασμα από τον ΑΡΗ:

«Σίγουρα θα ήθελα να προσφέρω περισσότερο στην ομάδα, ήταν επιτυχής χρονιά η περσινή αφού κάναμε το αυτονόητο, αλλά όπως κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελα να έχω παραπάνω χρόνο συμμετοχής και ήθελα να μπαίνω πιο συχνά να σκοράρω. Δυστυχώς την πρώτη χρονιά που είχα έρθει με την άνοδο ο σύλλογος πέρασε τραγικές καταστάσεις».

 Για το αν είναι ελεύθερος ή  όχι:

«Έχω συμφωνήσει με κάποια ομάδα αλλά δεν θέλω ακόμη να το ανακοινώσω μέχρι να είναι σίγουρο».

 Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει στον ΑΡΗ:

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνίζεται στον ΑΡΗ και  θα ήθελα όλο το καλοκαίρι να δουλέψω για επιστρέψω δυνατός αλλά εφόσον δεν ήμουν στα πλάνα της ομάδας δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Αυτά έχει όμως το ποδόσφαιρο. Εκτιμάω την ευκαιρία που μου δόθηκε και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που μας στάθηκε και σε εμένα προσωπικά».

Προτεινόμενα Άρθρα