Οι σκόρερ του ΑΡΗ στα φιλικά

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει δώσει έξι φιλικά παιχνίδια από την στιγμή που ξεκίνησε την προετοιμασία του, εκ των οποίων τα πέντε είναι κόντρα σε ομάδες της Superleague. Tο AllAboutARIS συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τους αριθμούς των παικτών που συνέβαλλαν στο σκοράρισμα.

Η πρώτη φιλική «μάχη» με… άρωμα Superleague δόθηκε κόντρα στον  Ολυμπιακό. Στην αναμέτρηση που έληξε με 3-1 υπέρ των «ερυθρολεύκων», ο Μπράνα Ίλιτς ήταν αυτός που σημείωσε το γκολ του ΑΡΗ, το πρώτο του με την φανέλα των “κιτρίνων”.

Ακολούθησε η αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα. Κόντρα στους Φαίακες, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά οι ισορροπίες άλλαξαν στην επανάληψη, όταν στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός πέτυχε και τα δύο γκολ για τον ΑΡΗ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 2-1.

Στην συνέχεια, οι «κίτρινοι» υποδέχτηκαν την Α.Ε.Κ. στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στις κερκίδες του οποίου βρέθηκαν περίπου 11.000 φίλοι της ομάδας. Ο Πέτρος Μάνταλος με δύο γκολ στο πρώτο μέρος έδωσε προβάδισμα στην Ένωση. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 (που ήταν και το τελικό σκορ), χάρη στο τέρμα του Χρήστου Ιντζίδη.

Επόμενη δοκιμασία για τον ΑΡΗ απέναντι στην Ξάνθη. Κόντρα στην ακριτική ομάδα οι «κίτρινοι» δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1.

Στο χθεσινό φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο ΑΡΗΣ (όπως είπε και ο Νίκος Αναστόπουλος) πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Το γκολ των «κιτρίνων» σημείωσε ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα (το πέναλτι το κέρδισε ο Ίλιτς).

Προτεινόμενα Άρθρα