«Να δείξει από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ικανοποιημένος ο Κατσιαρός από την εικόνα του ΑΡΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος αμυντικός του ΑΡΗ, Παναγιώτης Κατσιαρός, αναφερόμενος στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και την νέα χρονιά που βρίσκει την ομάδα στην Φούτμπολ Λιγκ.

Για το πως είδε τον ΑΡΗ στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό: «Απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου Σούπερ Λιγκ, η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Μου άρεσε αρχικά ότι παίξαμε με τον Παναθηναϊκό. Καιρός ήταν να δούμε ξανά ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι καλό ότι ήρθαν ομάδες μεγάλης δυναμικής».

Συνεχίζοντας, προσέθεσε: «Η ομάδα είναι καλά δομημένη και μελετημένη. Θα προσαρμοστεί στην Φούτμπολ Λιγκ και πιστεύω θα πετύχει τον στόχο της».

Για το πως περιμένει το φετινό πρωτάθλημα: «Παντού θα βλέπουμε το ίδιο σκηνικό. Ο ΑΡΗΣ πάντα θα πρέπει να δημιουργεί, απέναντι σε κλειστές άμυνες. Εχουμε βέβαια μία πολύ καλή ομάδα».

Για το δίλημμα μεταξύ αποτελέσματος και καλού ποδοσφαίρου: «Στο τέλος της χρονιάς, αν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και δεν ανέβουμε, δεν θα τον ενδιαφέρει κανένα το θέαμα. Ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος, να μην δώσει καμία ελπίδα σε κανέναν. Οπως έκανε πέρυσι στην Γ Εθνική. Να δείξει ποιος είναι το αφεντικό της κατηγορίας. Αν δεν βρεθεί να κυνηγάει κάποια ομάδα, δεν θα υπάρχει τόση πίεση και θα έρθει πιο εύκολα ο στόχος της ανόδου».

Προτεινόμενα Άρθρα