«Στημένο το Σλοβακία – Αγγλία»

από AllAboutARIS

Ο Γιαν Ντούριτσα, παρτενέρ του Σκρτελ στο κέντρο της άμυνας των Σλοβάκων, εξέφρασε την άποψη ότι ο όμιλος είναι… στημένος, ώστε οι Άγγλοι να πάρουν την πρώτη θέση και το εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στα γήπεδα της Ρωσίας.

Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο χάρη σε γκολ του Άνταμ Λαλάνα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 57ο λεπτό όταν αποβλήθηκε ο Μάρτιν Σκρτελ σε μια αμφιλεγόμενη απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης. 

Ο Γιαν Ντούριτσα, παρτενέρ του Σκρτελ στο κέντρο της άμυνας των Σλοβάκων, εξέφρασε την άποψη ότι ο όμιλος είναι… στημένος, ώστε οι Άγγλοι να πάρουν την πρώτη θέση και το εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στα γήπεδα της Ρωσίας. 

«Υπάρχει μόνο μια θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Γιατί, λοιπόν, να πάει η Σλοβακία, ενώ στον όμιλο μας είναι και η Αγγλία; Πάντα προτιμούν τις μεγάλες ομάδες. Προφανώς ο διαιτητής ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Ίσως σε αυτό το παιχνίδι να μην είχαμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τους Άγγλους» ήταν τα λόγια του 34χρονου ποδοσφαιριστή. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα