Το συγκινητικό μήνυμα του Γουίλιαν για τη μητέρα του που έχει καρκίνο! (pic)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα στο Instagram επέλεξε να μοιραστεί τις δύσκολες ώρες που περνάει ο άσος της Τσέλσι

Πώς είναι να μην μπορείς να βρεθείς στο πλευρό της μητέρας σου και στη μάχη που δίνει με το καρκίνο; Ο Γουίλιαν ζει αυτό το δράμα τα τελευταία δυόμιση χρόνια, στα οποία εκείνος υποχρεώνεται να βρίσκεται μακριά της για να βγάζει χρήματα και να βοηθά τη μάνα του –έστω κι έτσι- στη μάχη που δίνει.

«Σήμερα ήταν η ημέρα που επισκέφθηκα και κάθισα στο πλευρό αυτού του πολεμιστή. Είναι δυόμιση χρόνια μιας μεγάλης μάχης, εγχειρήσεων στο κεφάλι, χημειοθεραπείες που δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά όμως είναι πολύ δυνατή», γράφει –αρχικά- στο μήνυμα του δίπλα από μια φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο instagram με την μητέρα του.

Σε αυτό ο άσος της Τσέλσι επισημαίνει το πόσο πολύ θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του καθ’ όλη της διάρκεια της μάχης που δίνει αλλά «δυστυχώς το επάγγελμά μου δεν μου το επιτρέπει», γράφει και προσθέτει σε άλλο σημείο:

«Είναι στιγμές που ένας επαγγελματίας αθλητής είναι ένας απλός άνθρωπος».

Φυσικά, οι χρήστες του Instagram που είδαν την ανάρτηση αυτή, ανεξάρτητα από το εάν είναι οπαδοί της Τσέλσι, ανταποκρίθηκαν… Άρχισαν να εκφράζουν την συμπάθειά τους στο πρόσωπο του Γουίλιαν ευχόμενοι ό,τι καλύτερο για την μητέρα του.

Προτεινόμενα Άρθρα