«Να παίξω με τον ΑΡΗ στην Ευρώπη»

από AllAboutARIS

«Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στον ΑΡΗ»

Σε δηλώσεις προέβη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΑΡΗ, Ράφικ Τζεμπούρ ο οποίος μίλησε για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει με τον ΑΡΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ περήφανος που ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ο ΑΡΗΣ είναι από τα τοπ κλαμπ στην Ελλάδα,είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα, μίλησα τον κ.Καρυπίδη, μου ανέλυσε το όραμα που έχει για την ομάδα και με έπεισε να είμαι μέρος αυτού.Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στον ΑΡΗ που εκτός των άλλων έχει από τους καλυτέρους φιλάθλους στην Ελλάδα και από τα πιο θερμά στην Ευρώπη».

Για τους στόχους του με τον ΑΡΗ:

«Είμαι άτομο φιλόδοξο και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στον ΑΡΗ και εφόσον υπάρχει ειλικρίνεια εδώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

 Για την μεταγραφή του Μπουγκερά:

«Ξέρω τον Μπουγκερά από την Εθνική Αλγερίας αλλά ξέρω και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ στον ΑΡΗ, είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες και χαίρομαι που είμαι μέρος αυτού του ρόστερ».

Για το πως έφυγε από την ΑΕΚ:

«Στην ΑΕΚ είπα ότι  ήρθα για να πάρω το κύπελλο και κράτησα την υπόσχεση μου».

Για τα όνειρα του με την φανέλα του ΑΡΗ:

«Στον ΑΡΗ ήρθα για να βοηθήσω να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Souperleague. Είμαι ποδοσφαιριστής, είμαι μέλος της ομάδας και αυτό που με ελκύει από την Souperleague είναι να βγούμε στην Εύρωπη με τον ΑΡΗ».

Για τις φιλοδοξίες που έχει ο ίδιος από τον εαυτό του:

«Αν δεν είχα στόχους και φιλοδοξίες θα ήμουν σε μια χώρα με πολλά χρήματα και πολλή ζέστη και όχι στην Βόρεια Ελλάδα που έχει περισσότερο κρύο».

Για τον στόχο του κυπέλλου:

«Το κύπελλο σαφώς και μας ενδιαφέρει αλλά ο πρώτος μας στόχος είναι η άνοδος. Αν το πετύχουμε αυτό με το ένα πόδι που λένε θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο κύπελλο».

Προτεινόμενα Άρθρα