Στο… κενό 63 εκατομμύρια για Μπαρτσελόνα

από AllAboutARIS

Δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα τα μεταγραφικά αποκτήματα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αλαβές, με τους Σίλεσεν, Σουάρεθ, Ντιν και Αλκάθερ να είναι κατώτεροι των περιστάσεων, γνωρίζοντας μια απρόσμενη ήττα.

Το φετινό καλοκαίρι ο Λουίς Ενρίκε δε ζήτησε ηχηρές μεταγραφές, αλλά προτίμησε κινήσεις ουσίας, που θα δημιουργήσουν ένα ρόστερ πλήρες, γεμάτο αξιόπιστες επιλογές. Στο χορτάρι αυτό δε φάνηκε κόντρα στη Ντεπορτίβο Αλαβές, καθώς οι νέες προσθήκες της δεν κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, χθες στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου» βρέθηκαν 63 εκατομμύρια από τις καλοκαιρινές επενδύσεις των «μπλαουγκράνα». Ο Γιάσπερ Σίλεσεν των 13 εκατομμυρίων ευρώ, ο Λούκας Ντιν των 16.5, ο Ντένις Σουάρεθ που αποκτήθηκε έναντι 3.5 εκατομμυρίων, αλλά και ο Πάκο Αλκάθερ, για τον οποίο δαπανήθηκαν 30 εκατομμύρια, δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή και η Μπαρτσελόνα υπέστη ήττα-σοκ με 2-1.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα αποκτήματα, στον πάγκο βρέθηκε ο Σαμουέλ Ουμτιτί, χωρίς όμως να αγωνιστεί, ενώ ο Αντρέ Γκόμες έμεινε εκτός 18άδας. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, ο Λουίς Ενρίκε θα πρέπει να σκεφτεί ξανά την ιδέα του εκτεταμένου rotation, καθώς μπορεί να στερήσει κι άλλους βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. 

Πηγή: sportfm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα