Περιμένοντας την λίγκα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τις αποφάσεις της λίγκας αναμένει ο ΑΡΗΣ, για να κάνει τον προγραμματισμό του

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για την νέα χρονιά συνεχίζεται, περιμένοντας παράλληλα την οριστική απόφαση για την σέντρα του πρωταθλήματος.

Ο προγραμματισμός της ομάδας έχει γίνει με δεδομένο ότι η πρώτη σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου. Ημερομηνία όμως που βρίσκεται στον… αέρα και πιο ξεκάθαρη εικόνα αναμένεται να υπάρξει μετά την αυριανή τοποθέτηση του προέδρου της Football League, Στέλιου Σφακιανάκη. 

Αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, τότε το φιλικό της Κυριακής με την Λαμία δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο για τον ΑΡΗ. Σε διαφορετική περίπτωση όμως, οι «κιτρινόμαυροι» θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμα τους στα νέα δεδομένα, βάσει της αναβολής που θα υπάρξει. Εάν υπάρξει… 

Πάντως μία ενδεχόμενη αναβολή της πρεμιέρας θα ευνοήσει τον ΑΡΗ και πιο συγκεκριμένα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Τζεμπούρ, Καράμπελας, Μπαργκάν και Χαριτωνίδης θέλουν ακόμα χρόνο -ειδικά ο Αλγερινός- και σίγουρα θα βγουν ευνοημένοι εάν μετατεθεί η σέντρα του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα