Ο μεσοεπιθετικός «γρίφος»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολλές οι επιλογές σε πρόσωπα και συστήματα, μετά και την προσθήκη του Αλγερινού επιθετικού

H απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ ήρθε για να προσδώσει ακόμη περισσότερο ποιότητα στον ΑΡΗ και μία επιπλέον επιλογή στην πλειάδα των ποιοτικών παικτών που διαθέτει το ρόστερ μεσοεπιθετικά. 

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι άλλο στην γραμμή κρούσης. Πρόκεται όμως αναμφισβήτητα για έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο -όπως συνηθίζουμε να λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις- που έχει ο 58χρονος τεχνικός. Ενας μεσοεπιθετικός «γρίφος» τον οποίο καλείται να λύσε μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Ρυθμιστής στα βασικά πλάνα μεσοεπιθετικά, είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο 32χρονος φορ ταιριάζει φυσικά στα συστήματα που δοκιμάζει μέχρι στιγμής ο «Αναστό, δηλαδή το 4-2-3-1 και το 4-3-3, του δίνει όμως τη δυνατότητα πλέον να χρησιμοποιήσει και το 4-4-2. Σε άμεση εξάρτηση πάντα και με το παιχνίδι του αντιπάλου. 

Αν θεωρήσουμε πάντως δεδομενη την παρουσία του Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης, ο Αναστόπουλος καλείται να διαλέξει μεταξύ των Ιλιτς, Ντούνη, Μιλούνοβιτς και Μπαργκάν για τους δύο που θα καλύψουν τις πλευρές. Επιλογές που θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα, στο οποίο ο κόουτς του ΑΡΗ αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τα πρόσωπα και τα σχήματα που θα βασιστεί κατά κύριο λόγο τη φετινή σεζόν. 

Προτεινόμενα Άρθρα