«Δεν συγκρίνεται η επιτυχία της Λέστερ με το Euro 2004»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η επιτυχία της αγγλικής ομάδας δεν συγκρίνεται με το Euro 2004 σύμφωνα με τον Γερμανό προπονητή

Ο χρόνος δεν φαίνεται να έχει αγγίξει τον πρωτομάστορα του άθλου του Euro 2004, αφού παραμένει ακμαίος και ατσαλάκωτος. Η εξωτερική εμφάνιση του μαρτυρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μολονότι έχει πατήσει τα 78!

 
Ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του από κοινού με την σύζυγο του Μπεάτε στην αγαπημένη του Ελλάδα, κάνοντας μία στάση και από την Αθήνα.

Ο Ρεχάγκελ μαζί με τον πρώην συνεργάτη του, αλλά και επιστήθιο φίλο του Γιάννη Τοπαλίδη, συναντήθηκαν τόσο με τον Γιώργο Καραγκούνη, όσο και με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, όπου θυμήθηκαν τα παλιά.

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική ομάδα στην μεγαλύτερη επιτυχία της, αλλά και σε μία από τις σπουδαιότερες εκπλήξεις όλων των εποχών δεν θέλησε να σχολιάσει  την δουλειά του συμπατριώτη του Μίχαελ Σκίμπε, ωστόσο τόνισε πως παρακολουθεί την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την δουλειά που γίνεται στην Εθνική Ελλάδας. Παρακολουθώ όποτε μου δίνεται η ευκαιρία την Εθνική και φροντίζω να ενημερώνομαι. Ελπίζω η Εθνική Ελλάδα να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες».

Προτεινόμενα Άρθρα