«Στην καρδιά μου πολλές καλές στιγμές από το Άνφιλντ»

από AllAboutARIS

Ο Λουίς Σουάρες μπορεί να λείπει από το «Άνφιλντ» δύο χρόνια τώρα αλλά ποτέ δεν ξεχνά τα όσα έζησε, φορώντας την κόκκινη φανέλα.

Σήμερα στις 8:00 ώρα Αγγλίας κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ με τίτλο «This is Anfield».

Στο πλαίσιο αυτού, μίλησε κι ο Λούις Σουάρες. Κληθής να μιλήσει για το παλιό του «σπίτι», το «Άνφιλντ», το χαρακτήρισε με μία λέξη το «απίθανο».

«Είναι εντελώς διαφορετικό εξαιτίας των φιλάθλων της Λίβερπουλ. Στους παίκτες αρέσουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ. Οταν χάσαμε ένα ματς και παρόλο που παίξαμε πραγματικά άσχημα, μας βοήθησαν. Αυτό είναι πραγματικά καλό και μας αρέσει αυτό», είπε αρχικά και στη συνέχεια θυμήθηκε τις ομορφότερές του στιγμές στο «Μέρσισαϊντ»:

«Είχα μερικές πραγματικά καλές στιγμές. Το ντεμπούτο μου, όταν έπαιξα για πρώτη φορά, ήταν μια απίστευτη στιγμή για εμένα. Όταν σκόραρα, ήταν ένα όνειρο για κάποιον παίκτη. Όταν νικήσαμε τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία για να κατακτήσουμε την Premier League. Και όταν επέστρεψα πέρυσι για να παίξω με τον Στίβι (Τζέραρντ) και τον Φερνάντο (Τόρες), αυτή ήταν μια πραγματικά καλή στιγμή. Εχω πολλές καλές στιγμές στην καρδιά μου από το Άνφιλντ». 

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα