Επ’ αόριστον αναβολή για την Football League

από AllAboutARIS

«Αγκάθι» η τηλεοπτική στέγη

Πρωτάθλημα από τον άλλον μήνα και αν, αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Τρίτης (20/9), που διήρκεσε 2,5 ώρες και είχε… πολλή γκρίνια, με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ να εκπροσωπεί ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Σίμος Ορφανίδης.  

Παρά τις προχωρημένες συζητήσεις του Στέλιου Σφακιανάκη με τη NOVA, το μεγάλο «αγκάθι» της τηλεοπτικής στέγης παραμένει, ενώ ούτε το πρόβλημα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα γήπεδα της κατηγορίας έχει λυθεί. Έτσι, αποφασίστηκε η επ’ αόριστον αναβολή της πρεμιέρας, προκειμένου να ασκηθεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση.

Οι ομάδες της Football League συμφώνησαν να σχηματιστεί μία πενταμελής επιτροπή, η οποία και θα προσπαθήσει να βρει το «χρυσή» τομή με το συνδρομητικό. Σε περίπτωση όμως που δεν τα καταφέρει, τότε το πιο πιθανό είναι οι ομάδες να διαπραγματευτούν ξεχωριστά η κάθε μία για τα τηλεοτπικά της νέας σεζόν.

Οσον αφορά την περίπτωση του ΑΡΗ, ήδη βρίσκεται σε επαφές με τη Nova, από την στιγμή που πρόκειται για την ομάδα με το μεγαλύτερο brand name στην κατηγορία. Αν όμως επιτευχθεί συμφωνία της λίγκας με το συνδρομητικό, τότε θα είναι υποχρεωμένος να συμπεριληφθεί στην κεντρική διαχείριση.

Προτεινόμενα Άρθρα