«Να πάει στη Σάντερλαντ ο Γκουαρντιόλα να αποδείξει αν είναι μεγάλος προπονητής»

από AllAboutARIS

Νέο χτύπημα από τον Ντμίτρι Σέλουκ κατά του Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Ουκρανό μάνατζερ να τονίζει ότι «Με το Μέσι και ο παππούς μου θα έπαιρνε πρωτάθλημα».

Η κόντρα του Ντμίτρι Σέλουκ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα καλά κρατεί. Μετά την απόφαση του Ισπανού προπονητή να αφήσει εκτός λίστας Champions League τον Γιάγια Τουρέ, άρχισε ένα γαϊτανάκι δηλώσεων εκατέρωθεν που θυμίζει ανακοινώσεις ελληνικών ομάδων.

Το τελευταίο επεισόδιο της κόντρας των δύο για ακόμη μια φορά περιλαμβάνει άκρως καυστικά σχόλια του Ουκρανού μάνατζερ για την προπονητική αξία του Πεπ.

Ο Ντμίτρι Σέλουκ μίλησε στην Daily Mirror λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πήρε την Μπαρτσελόνα φτιαγμένη από τον Φρανκ Ράικαρντ, και μετά ήταν τυχερός γιατί είχε τον Μέσι. Ο Μέσι έκανε την Μπάρτσα, όχι ο Πεπ. Ο Λουίς Ενρίκε απέδειξε ότι η επιτυχία της Μπαρτσελόνα δεν οφειλόταν στον Πεπ».

Τα σχόλια όμως του Σέλουκ δεν σταμάτησαν εκεί.

«Το ίδιο έγινε και στο Μόναχο. Δε γινόταν να αποτύχει. Ακόμα και ο παππούς μου θα έπαιρνε το πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα. Αν ο Πεπ θέλει να αποδείξει ότι είναι μεγάλος προπονητής, τότε θα πρέπει να πάει στην Σαραγόσα ή την Σάντερλαντ. Ας δούμε πόσο καλός θα είναι όταν δεν θα αναλάβει μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν θα έχει μισό δισεκατομμύριο να ξοδέψει για μεταγραφές ».

Μένει να δούμε το πότε θα μιλήσει ο ίδιος ο Γιάγια Τουρέ, αλλά και πως θα καταλήξει η συγκεκριμένη κόντρα. Ο Γκουαρντιόλα βέβαια φαίνεται πως θα περιμένει πολύ ακόμα για τη δημόσια συγγνώμη του Σέλουκ σε αυτόν και τη Σίτι. 

Πηγή: sportfm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα