«Είμαι ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

από AllAboutARIS

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ, ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε και πάλι μια τρομερή ατάκα προς τους δημοσιογράφους.

Είτε είναι στα κέφια του είτε όχι ο Πορτογάλος τεχνικός, καταφέρνει με όσα λέει να γίνεται είδηση. Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» εμφανίστηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου και ήταν αρκετά ευδιάθετος, παρά το γεγονός ότι εξέφρασε για μια ακόμα φορά παράπονα για τη στάση των δημοσιογράφων απέναντί του. 

Ωστόσο, την καλή ατάκα ο Μουρίνιο την είπε όταν ζητήθηκε η γνώμη του για το αν μπορεί η Λέστερ να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Προφανώς είναι πολύ δύσκολο για τη Λέστερ να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα, όχι μόνο για τη Λέστερ. Το έχει αποδείξει η ιστορία. Πολλές ομάδες στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ δεν κατάφεραν να το κάνουν. Μία από τις ομάδες που το κατάφεραν ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η άλλη ομάδα ήταν μία που την προπονούσε ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου» είπε ο Πορτογάλος. 

Σε ποιον αναφερόταν με την τελευταία πρότασή του; Μα φυσικά στον ίδιο τον εαυτό του! 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα