Θέμα με τα δελτία Τάτου, Ρόβα, Τσουμάνη

από AllAboutARIS

Πρόβλημα προέκυψε με τα δελτία των Τάτου, Ρόβα και Τσουμάνη μιας και η ΕΠΟ δεν τα εξέδωσε σε πρώτο βαθμό, λόγω παρερμηνείας στην αίτηση μεταβολών που κατατέθηκε.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ είναι καθησυχαστικοί και σημειώνουν ότι την επόμενη εβδομάα η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ θα εγκρίνει κανονικά και τα συμβόλαια των τριών ποδοσφαιριστών. 

Το ζήτημα προέκυψε γιατί ενώ τα συμβολαία τους έχουν κατατεθεί στα προβλεπόμενα χρονικά όρια ως τις 9 Σεπτεμβρίου, πέρυσι οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές έπαιζαν στον ΑΡΗ ως ερασιτέχνες και θεωρητικά έπρεπε να έχουν κατατεθεί τα συμβόλαια τους μέχρι 31 Αυγούστου. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως γιατί ήταν ελεύθεροι και έτσι υπέγραψαν νέο συμβόλαιο, άρα είχαν το δικαίωμα κατάθεσης των συμβολαίων μέχρι 9 Σεπτεμβρίου. Το θέμα είναι καθαρά τεχνικό και τον διαχωρισμό ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών-επαγγελματιών. 

Επίσης δεν εκδόθηκε το δελτίο του Λάζαρου Χαριτωνίδη που επίσης αγωνίζονταν πέρσι σε ερασιτεχνική κατηγορία. 

Φαίνεται ότι υπάρχουν ομάδες οι οποίες θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στον ΑΡΗ και κάνουν φασαρία για το ζήτημα, όμως σύμφωνα με τους κανονισμούς θα εκδοθούν κανονικά τα δελτία. Οι “κίτρινοι” δεν προβληματίζονται και βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς βλέπουν ότι αρκετοί αντίπαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα παρασκηνιακά.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια υπάρχει κίνδυνος να μην εκδοθούν δελτία κάτι που θα σημαίνει ότι οι παικτες δεν θαχουν δικαιωμα συμμετοχής ως τον Γενάρη. Στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ θεωρούν ότι κάτι τέτοιο δεν θα προκύψει και θα παίξουν όλοι κανονικά.

Προτεινόμενα Άρθρα