«Περιμένω περισσότερα από τους συμπαίκτες μου»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο τα βρήκε… ζόρικα κόντρα στη Ζόρια και ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει πετύχει έξι γκολ σε δέκα παιχνίδια, τόνισε ότι οι συμπαίκτες του ήταν κατώτεροι των περιστάσεων για μια ακόμη φορά, κάτι που πρέπει να αλλάξει στη συνέχεια.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάστηκαν ένα γκολ του Σουηδού επιθετικού για να επικρατήσουν των Ουκρανών στο «Ολντ Τράφορντ» και να πάρουν την πρώτη νίκη τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στην πρεμιέρα είχαν χάσει εκτός έδρας από τη Φέγενορντ. 

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο τα βρήκε… ζόρικα κόντρα στη Ζόρια και ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει πετύχει έξι γκολ σε δέκα παιχνίδια, τόνισε ότι οι συμπαίκτες του ήταν κατώτεροι των περιστάσεων για μια ακόμη φορά, κάτι που πρέπει να αλλάξει στη συνέχεια. 

«Προφανώς αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, έπρεπε να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Νικήσαμε, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο το κάναμε. Περιμένω περισσότερα, πολλά περισσότερα από την υπόλοιπη ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά, βέβαια, κόντρα στη Λέστερ κάναμε ένα καλό παιχνίδι και νομίζω ότι και απόψε (σ.σ. την Πέμπτη) τα πήγαμε καλά. Δεν μπορούσαμε, βέβαια, να σκοράρουμε, όπως συνέβη με τη Λέστερ, αλλά τελικά νικήσαμε. Είναι καλό για την ψυχολογία μας και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε καλά» ήταν τα λόγια του Σουηδού.

Προτεινόμενα Άρθρα