Οι αλλαγές έφεραν και καλύτερη εικόνα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πιο ορθολογικό το σχήμα του ΑΡΗ στην επανάληψη

Τα σημάδια βελτίωσης στο δεύτερο μέρος είναι αυτά που κρατάει ο ΑΡΗΣ από την φιλική αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Η είσοδος του Ντούνη, Νέτο, Καπνίδη και Μπαργκάν έδωσαν φρεσκάδα στην ομάδα του Αναστόπουλου και την έκαναν πιο επιθετική, με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ στο 64′ και μαζί η νίκη, έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις και κύριο επιθετικό εκφραστή τον Ανδρέα Τάτο.

Ο Ντούνης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και το συνδύασε με ένα τέρμα, ενώ αρκετά θετικός ήταν και ο Καπνίδης που ταλαιπώρησε αρκετά τους αντίπαλους στόπερ και έδωσε πολλές μονομαχίες. Θετικό ήταν το πρόσημο επίσης για την άμυνα που δεν άφησε τον Πανθρακικό να δημιουργήσει ευκαιρίες, με τον Καράμπελα να ανταποκρίνεται αρκετά καλά στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός.

Θετικό το πρόσημο και για τον Μπαργκάν, ο οποίος στο 75′ θα μπορούσε να βρει δίχτυα αλλά η προσπάθεια του βρήκε στο δοκάρι. Μαχητικός όπως πάντα ο Ρόβας στην μεσαία γραμμή, όπου σε ρηχά νερά κινήθηκε και πάλι ο Αντρέου. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Ανάκογλου, δικαιολογείται όμως από τη στιγμή που αγωνίστηκε ως δεξιός εξτρέμ και όχι στη φυσική του θέση, δηλαδή τον άξονα. 

Προτεινόμενα Άρθρα