«Στόχος να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος»

από AllAboutARIS

«Καλή η εμφάνισης μας στην πρεμιέρα»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο προπονητής της κ17 του ΑΡΗ, Τάκης Ξανθόπουλος όπου μίλησε για την φετινή ομάδα στις τμήματα υποδομών του ΑΡΗ αλλά και γαι την νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλων Καλαμαριάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη του ΑΡΗ στην πρεμιέρα:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι με έναν αξιόλογο αντίπαλο. Πιστεύω ήμασταν αρκετά καλοί και τα παιδιά δώσανε το καλύτερο τους εαυτό και έτσι ήρθε η νίκη».

Για την φετινή προετοιμασία:

«Φέτος κάναμε λίγες και καλές προσθήκες. Κάναμε μια αξιόλογη δουλειά. Από εκεί και πέρα σίγουρα ξεκινήσαμε λίγο αργά λόγω των εξελίξεων στην ΠΑΕ και γενικότερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ κοντά με το τμήμα κ19, με τον κ.Μελισσά».

Για τις προπονήσεις της ομάδας:

«Την Δευτέρα έχουμε γυμναστήριο. Τις άλλες μέρες οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο του «Φοίνικα Καλαμαριάς».

Για το θέμα με το Ρύσιο:

«Είναι ένα μείζον θέμα. Τόσο για εμάς όσο και για την κ19. Πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί λύση στο γηπεδικό».

Για την σύσταση της ομάδας φέτος:

«Η ομάδα δεν απαρτίζεται μόνο από παίκτες της κ16 αλλά και από παίκτες του παιδικού. Κάναμε και κάποιες προσθήκες σε καίριες θέσεις και ευελπιστούμε να είμαστε φέτος πολλοί ανταγωνιστικοί».

 Για τις ομάδες που απαρτίζουν το πρωτάθλημα:

«Στον όμιλο μας αυτή τη στιγμή είναι 10 ομάδες».

Για τον διπλό στόχο της κ17:

«Είμαστε αλυσίδα με την κ19, όπως ο κ.Αναστόπουλος προσέχει κάποια παιδιά από την κ19 έτσι και ο κ.Μελισσάς προσέχει κάποια παιδιά από την κ17. Συζητάμε μαζί ποια παιδιά μπορούν να προπονηθούν με την μεγαλύτερη ομάδα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το υλικό. Φυσικά φύγανε κάποια παιδιά αλλά πιστεύω ότι φέτος το τμήμα θα είναι πάρα πολύ δυνατό».

Για τον επόμενο αγώνα:

«Δεν έχει βγάλει ακόμη η ΕΠΣΜ πρόγραμμα οπότε δεν γνωρίζουμε ακόμα τον αντίπαλο. Περιμένουμε να βγει το πρόγραμμα για να γνωρίζουμε και εμείς».

Προτεινόμενα Άρθρα