Τινάζει την μπάνκα(ξανά) η Μάντσεστερ Σίτι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποιοι οι στόχοι της ομάδας του Γκουαρντιόλα

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς το πρωτάθλημα και από πολλούς να χρίζεται ως φαβορί για την κατάκτησή του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι έτοιμος να τινάξει για ακόμη μια φορά την μπάνκα και να κάνει μεταγραφές που συνολικά θα αγγίξουν το αστρονομικό ποσό των 168 εκατ. ευρώ. Φυσικά, μιλάμε για κινήσεις τόσο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όσο και σε αυτή του καλοκαιριού.

Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει την ομάδα του να παίζει καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο, ωστόσο μόνο εφησυχασμένος δεν μοιάζει αφού θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο με αρκετή ποιότητα, διαθέτοντας παίκτες που θα μπορούν να αποδίδουν 100% σε αυτά που τους ζητάει, δηλαδή στο διαρκές πρέσινγκ και στον υψηλό ρυθμό καθ’ όλη του αγώνα.

Οι «πολίτες» σκοπεύουν να ενισχυθούν τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στα φορ, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για ένα φουλ μπακ με επιθετικούς προσανατολισμούς. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί, τη δεδομένη στιγμή, είναι αυτά των Ομπαμεγιάνγκ, Μπεγερίν και Μπονούτσι.

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ αναζητά το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και μόνο αδιάφορη δεν του περνά η προοπτική της Μάντσεστερ Σίτι. Οι Γερμανοί διατίθενται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά είναι σίγουρο πως θα ζητήσουν ένα ποσό της τάξης των 56 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Παράλληλα, ο 21χρονος Ισπανός της Άρσεναλ αρέσει πολύ στον Πεπ, αφού διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές, την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του. Οι «κανονιέρηδες», που είναι έτοιμοι να του προτείνουν νέο συμβόλαιο, δεν είναι τελείως αρνητικοί στην πώληση του, αξιολογώντας τον στα 44 εκατ. ευρώ.

Τέλος, ο Μπονούτσι αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Σίτι, καθότι υπάρχει ζήτημα στα στόπερ, αφού ο Κομπανί ταλαιπωρείται από τραυματισμούς εδώ και καιρό, ενώ ο Οταμέντι δεν έχει πείσει τον κόουτς των «πολιτών». Η Γιουβέντους θα ζητήσει ένα ποσό που θα κυμαίνεται γύρω στα 67 εκατ. ευρώ για να δώσει τον Ιταλό αμυντικό.

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα