«Ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει πρόβλημα»

από AllAboutARIS

«Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι περήφανος»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος μεταξύ άλλων σχολίασε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με την μη έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και για το υλικό που έχει ο ΑΡΗΣ την φετινή σεζόν.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη, στον Τζιμπούρ, αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sdna.gr

Αρχικά σχολίασε το νέο πρωτάθλημα, όπου ανέφερε: «Το θέμα είναι ότι οι ομάδες ξεκίνησαν χωρίς να ξέρουν πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Δυστυχώς έχει περάσει πάρα πολύ χρόνος και δεν έχει αρχίσει ακόμα. Αυτό είναι δεν είναι καλό ούτε για τον Άρη, ούτε για τις υπόλοιπες ομάδες. Αισιοδοξούμε πως θα αρχίσει σε λίγο καιρό…».

Για τις αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν: «Πέρυσι η ομάδα ήταν πολύ καλή για την κατηγορία, το ίδιο ισχύει και στη νέα σεζόν. Υπάρχει καλό υλικό, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να έχεις καλό προπονητή, που έχει ο Άρης τώρα και ηγεσία η οποία να δείχνει ότι μπορεί. Το απέδειξε πέρυσι ο κ.Καρυπίδης αυτό, το δείχνει και φέτος. Πρέπει η ομάδα να είναι δυνατή παντού».

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Το υλικό του Άρη σίγουρα είναι με διαφορά το καλύτερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Με την ίδια συνταγή θα κινηθεί και φέτος η ομάδα. Υπάρχει όμως και ο κόσμος της ομάδας, που δεν έχει καμιά άλλη ομάδα. Όχι μόνο σε αυτή την κατηγορία αλλά και στη Σούπερ Λιγκ. Ο Άρης δεν θα έχει πρόβλημα».

Σχετικά με την απόκτηση του Τζιμπούρ: «Ο Τζιμπούρ έπαιζε σε μεγάλες ομάδες και έδειχνε παντού ότι είναι ένας παίκτης που κάνει την διαφορά. Αυτό έκανε όπου και αν έπαιξε. Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας, όπως και οι άλλοι παίκτες. Δεν θέλω να σταθώ μόνο στον Τζιμπούρ, γιατί υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην ομάδα. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στον Άρη και με τα παιδιά που ήρθαν αλλά και με τους παίκτες που έμειναν από πέρυσι. Όλοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν μέσα και να βοηθήσουν».

Για τον κόσμο του Άρη που δείχνει έμπρακτα την στήριξη του: «Ο κόσμος του Άρη είναι περήφανος. Νιώθει άσχημα που έπαιξε σε αυτές τις κατηγορίες, αλλά συνεχίζει να στηρίζει. Η προσέλευση του κόσμου περιμένω φέτος να είναι ακόμα μεγαλύτερη και πρέπει να γίνει αυτό, ώστε να κινηθεί ο σύλλογος όπως πρέπει».

Προτεινόμενα Άρθρα