Επικυρώνεται η περσινή βαθμολογία της Football League

από AllAboutARIS

Την απόρριψη της προσφυγής της Ζακύνθου, δικαιώνοντας παράλληλα τον Πανελευσινιακό, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης του το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Τέλος καλό όλα καλά για τον Πανελευσινιακό, ο οποίος την Παρασκευή (7/10) δικαιώθηκε και από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, καθώς με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι απορρίπτει την επανεξέταση της προσφυγής της Ζακύνθου, για την υπόθεση δωροδοκίας του Γιώργου Λαμπρόπουλου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «κυανόλευκοι» είχαν αθωωθεί και από την Επιτροπή Εφέσεων, ενώ από την πλευρά του το Διαιτητικό απέρριψε την προσφυγή των Επτανήσιων κρίνοντας την απαράδεκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την κρινόμενη προσφυγή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ, κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, της υπ’ αρ. 91/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την κρινόμενη προσφυγή και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων».

Προτεινόμενα Άρθρα