«Σπρώχνει» Αζάρ για να μειώσει το κόστος για Μπονούτσι ο Κόντε

από AllAboutARIS

Ο Ιταλός είναι ικανός να αποχωριστεί ακόμη και τον Βέλγο για χάρη του Μπονούτσι.

Ο προπονητής της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει τον Εντίν Αζάρ στη Γιουβέντους, προκειμένου αφενός να κάμψει τις αντιστάσεις της ομάδας του Τορίνο για τον Μπονούτσι και αφετέρου να μειώσει το χρηματικό ποσό που ζητά η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Μπορεί ο Ντάβιντ Λούις να επέστρεψε στο Λονδίνο και να φόρεσε ξανά την μπλε φανέλα, ο Αντόνιο Κόντε όμως δεν εφησυχάζει και επιθυμεί την επιπλέον θωράκιση της αμυντικής γραμμής και μάλιστα με τα καλύτερα «υλικά».

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι της Γιουβέντους, ποδοσφαιριστής που γνωρίζει άριστα ο Ιταλός τεχνικός από τη συνύπαρξή τους τόσο στην «squadra azzurra» όσο και στη «Μεγάλη Κυρία», είναι ο απόλυτος στόχος. Η πρώτη και μοναδική επιλογή, με τον 47χρονο προπονητή να είναι έτοιμος να κάνει «τρέλες» για φέρει τον «βράχο» των «μπιανκονέρι» στο Λονδίνο.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Σεσκ Φάμπρεγκας αποτελεί ξένο «σώμα» για την Τσέλσι, γεγονός που κάνει τους ιθύνοντες του συλλόγου να τον συμπεριλαμβάνουν στα έμψυχα ανταλλάγματα της πρότασης που θα κατατεθεί τον Ιανουάριο για τον Ιταλό αμυντικό.

Οι νταμπλούχοι Ιταλίας δεν είναι αρνητικοί στην προοπτική απόκτησης του Ισπανού, καθώς μετά την αποχώρηση Πογκμπά το κενό που έχει δημιουργηθεί στη μεσαία γραμμή είναι εμφανές και ιδιαίτερα στο επιθετικογενές κομμάτι, ενώ ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο 4-3-3 και στο 3-5-2 που εφαρμόζει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, κάτι που του δίνει πόντους.

Το υψηλότατο ποσό όμως που ζητάνε οι ιθύνοντες του συλλόγου του Τορίνο κάνει τον Αντόνιο Κόντε να σκέφτεται και εναλλακτικές. Αν οι απαιτήσεις της «Juve» διατηρηθούν και ικανοποιηθούν, το ρεκόρ δαπάνης για κεντρικό αμυντικό (50 εκατομμύρια λίρες για την μετακίνηση του Τιάγκο Σίλβα από την Τσέλσι στη Παρί Σεν Ζερμέν) θα αποτελέσει παρελθόν. Έτσι, σύμφωνα με τη «Sun», υπάρχει η σκέψη να συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα ο Βέλγος Έντιν Αζάρ, η αξία του οποίου θεωρείται δεδομένη, με σκοπό να μειωθεί το χρηματικό ποσό.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση της «Vecchia Signiora» σε μία τέτοια πρόταση, καθώς και αν ο παίκτης είναι διατεθειμένος να αφήσει την «λάμψη» της Πρέμιερ για το campionato ή θα αντιδράσει με κάποιο τρόπο.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα