Ο ΑΡΗΣ θα ψηφίζει… ΑΡΗ!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Τα άρματα στα οποία έχουν συνηθίσει να ανεβαίνουν ορισμένοι τους έχει προκαλέσει αχρωματοψία!

Όχι ότι δεν το έχουμε συνηθίσει, αλλά ο ΑΡΗΣ ως σύλλογος έχει πληρώσει ουκ ολίγα από όλους αυτούς που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια. Προσωπικά διασκεδάζω απίστευτα με όλες αυτές τις…κουμπαριές, όλες αυτές τις κυβιστήσεις που διαδέχονται η μία την άλλη.

Από την μέρα που ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέλαβε τον ΑΡΗ στην όμορφη Θεσσαλονίκη τον έχουν…χρεώσει και στις δυο πλευρές που μάχονται για την διοίκηση της ΕΠΟ. Με κάποιο τρόπο έπρεπε ορισμένοι να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ τους εξέθεσε. Κανονικά δημιούργησε τη νέα ΠΑΕ, κανονικά θα παίξει στην football league (αρκεί να αρχίσει), κανονικά θα παίξει στο κύπελλο, κανονικά δημιούργησε νέα ΠΑΕ, κανονικά έγινε η εγγραφή στο ΓΕ.ΜΗ., κανονικά πλήρωσε το 1.1εκ ευρώ για το μετοχικό κεφάλαιο ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ(άρα μετρητά), κανονικά έκανε μεταγραφές, κανονικά δεν τον βαραίνουν χρέη του παρελθόντος, κανονικά κανονικά κανονικά χωρίς να απαιτείται εκκαθάριση ή οτιδήποτε άλλο γιατί πολύ απλά έκανε ότι ακριβώς ανέφεραν οι νόμοι.

Αντιθέτως πέρσι το καλοκαίρι που δεν εφαρμόστηκαν οι νόμοι και άλλαξε ο ΚΑΠ από τα φυντάνια της ΕΠΟ, ο ΑΡΗΣ έμεινε στην Γ΄ εθνική. Ποιος ήταν αυτός που υπήρξε αντίδικος του ΑΡΗ στην συγκεκριμένη διαδικασία; Για όσους ξεχνάνε η Football league ήταν αυτή που πρωτοστάτησε και αποτέλεσε τον αντίδικο του ΑΡΗ στις διαδικασίες με τα διάφορα δικαστήρια της ΕΠΟ. Η football league που πέρασε με ψηφοφορία ότι για 20 ομάδες που προβλέπονταν από τον ΚΑΠ θα παίξει με 17 ή με 18. Και αφού έμεινε απ’ έξω ο ΑΡΗΣ ξαναέβγαλαν πρόεδρο τον Καλογιάννη και αντιπροέδρους τους κ.κ. Κούγια, Ρέλλα!

Και χθες γίνεται ψηφοφορία στην Λίγκα. Ο ΑΡΗΣ ψηφίζει λοιπόν τον εκπρόσωπο του Αχαρναικού που τον ψηφίζουν και οι υπόλοιπες 17 ομάδες που συμμετείχαν και έχει να επιλέξει για δεύτερη ψήφο ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Απόλλωνα και τον κ. Ρέλλα………………………………………………………………………………………………..

Προτεινόμενα Άρθρα