Οι Αλγερινοί και οι δοκιμές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μπορεί να πρόκειται για μία ακόμη αγγαρεία, αλλά θα έχει ένα ενδιαφέρον παραπάνω….

Το φιλικό με τον Πανθρακικό το ερχόμενο Σάββατο, μπορεί επί της ουσίας να πρόκειται για ακόμη μία… αγγαρεία για τους ποδοσφαιριστές. Και δικαιολογημένα. Θα έχει όμως σίγουρα ένα μεγαλύτερο και… διπλό ενδιαφέρον από τα τελευταία φιλικά. 

Οι φίλοι του ΑΡΗ θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά το δίδυμο Τζεμπούρ-Μπουγκερά εν δράσει, ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος θα τεστάρει κυρίως τον 32χρονο φορ σε συνθήκες αγώνα. 

Πέραν της παρουσίας της Τζεμπούρ, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δοκιμές που θα κάνει ο «αλενατόρε» στην επιθετική γραμμή. Για παράδειγμα, αν με τον Αλγερινό στην κορυφή θα «τραβήξει» τον Ιλιτς στην πλευρά, αν θα τον χρησιμοποιήσει πίσω από τον φορ, όπως έκανε στο πρώτο ημίχρονο του οικογενειακού διπλού με την Κ-19 ή αν θα τον αφήσει στον πάγκο. 

Μπορεί η θέση του βασικού στράικερ να είναι καπαρωμένη από τον Τζεμπούρ, στις πλευρές όμως συνεχίζει να υπάρχει ένας… ευχάριστος «πονοκέφαλος». Και αυτό διότι πέραν των Ιλιτς, Μιλούνοβιτς και Ντούνη, υπάρχει πλέον και ο ορεξάτος Μπαργκάν. Αρα τα βλέμματα όλων πέραν του Τζεμπούρ, θα είναι στραμμένα και στις δοκιμές που θα κάνει ο Αναστόπουλος μεσοεπιθετικά το ερχόμενο Σάββατο. Εκεί άλλωστε ο ΑΡΗΣ παρουσιάζει το μεγαλύτερο πρόβλημα στα τελευταία φιλικά και ο 58χρονος τεχνικός καλείται να βρει λύσεις για να κάνει την ομάδα του πιο παραγωγική σε φάσεις και γκολ.

Προτεινόμενα Άρθρα