Παραμένει… μαλωμένος με το γκολ

από AllAboutARIS

Συνεχίζει να προβληματίζει η ομάδα μεσοεπιθετικά

Σε ένα ακόμη φιλικό, ο ΑΡΗΣ δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο, με εξαίρεση κάποια διαστήματα. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπορεί να προηγήθηκε χάρη σε μία έμπνευση του Τάτου, αλλά και πάλι οι συνεργασίες μπροστά έβγαιναν δύσκολα, ενώ στις λίγες καλές στιγμές που τις «βγήκαν» τα τελειώματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε.

Στην ατομική κριτική των παικτών ο Μιλούνοβιτς συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις των φιλικών αγώνων και δεν αποτελεί απειλή για την αντίπαλη εστία ενώ ο Ιλιτς είναι φανερό ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη γραμμή. Αντίθετα όταν πέρασε στην επίθεση ήταν πιο επικίνδυνος. Ο Τάτος δεν ήταν τόσο φρέσκος όσο στο ματς της Κομοτηνής (ήταν και καλά κλεισμένος) αλλά έψαξε το μακρινό σουτ και δικαιώθηκε στο 45′, ενώ καλός ήταν ο Καπνίδης με σωστές τοποθετήσεις στην περιοχή και 1-2 φάσεις στις οποίες μπορούσε να σκοράρει.

Ο Βασίλης Ρόβας επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις με πολλά τρεξίματα και ήταν σταθερός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, με συμμετοχή και στην ανάπτυξη της ομάδας και προσεκτικές μεταβιβάσεις. Ο Αντρέου παρά την εμπιστοσύνη και τις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής του να βρει ρυθμό και τον ρόλο του στην ομάδα μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, συνεχίζει να είναι κάτω του μετρίου προβληματίζοντας γιατί αγωνίζεται και σε νευραλγική θέση. Σχετικά σταθεροί και ορεξάτοι ήταν επίσης οι Ανάκογλου-Παυλίδης στο διάστημα που αγωνίστηκαν, προσπαθώντας να προωθήσουν την μπάλα κυρίως κάθετα. Ο Μπαργκάν δεν φάνηκε αρκετά αν και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα όσες φορές πήρε τη μπάλα.

Καλή παρουσία είχε ο Καράμπελας για πρώτη φορά ως στόπερ, δίνοντας μια ακόμη επιλογή στον προπονητή του όπως και ο Τζανακάκης που είχε σαφώς περισσότερα ανεβάσματα από τον αγώνα της Κομοτηνής και γέμισε αρκετές φορές στην περιοχή. Ο Μπουγκέρα φαίνεται ότι είναι παίκτης με μυαλό και ποιότητα αλλά τα παραπανίσια κιλά που έχει, στην παρούσα φάση δεν επιτρέπουν στον Αναστόπουλο να τον υπολογίζει για τα επίσημα παιχνίδια. Θετικός ο Νέτο, ειδικά στο διάστημα που αγωνίστηκε στη φυσική του θέση στο δεξί άκρο, όπως και ο Βουτσιάς που σήμερα έπαιξε λίγο πιο μπροστά.

Προτεινόμενα Άρθρα