«Θέλεις να σπάσουμε τα πόδια του Ικάρντι;»

από AllAboutARIS

Οι δύο ποδοσφαιριστές υπήρξαν κολλητοί την περίοδο που αγωνίζονταν στη Σαμπντόρια, ωστόσο τώρα είναι στα μαχαίρια εξαιτίας της Γουάντα Νάρα, πρώην συντρόφου του Λόπες και νυν συζύγου του Ικάρντι. 

Ο Λόπες, μάλιστα, είχε τον Ικάρντι ως προστατευόμενό του, δεν τα πήγαινε καλά με τη Νάρα, με την οποία έχει και δύο παιδιά, και έτσι ο συμπαίκτης του έκανε κίνηση και του πήρε τη γυναίκα.

Αργεντινός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τώρα ότι η ιταλική Μαφία είχε προθυμοποιηθεί να τελειώσει την ποδοσφαιρική καριέρα του Ικάρντι, ώστε να πάρει την εκδίκησή του ο Λόπες! 

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έγιναν γνωστά μέλη της Μαφίας είχαν σταματήσει το αυτοκίνητο του Λόπες στο Τορίνο και του είπαν: «Θέλεις να σπάσουμε τα πόδια του Ικάρντι; Να του τα κόψουμε για να μην ξαναπαίξει μπάλα;». 

Ο Λόπες απάντησε αρνητικά, ωστόσο οι άνδρες που τον πλησίασαν του έδωσαν μια… κάρτα με τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε περίπτωση που άλλαζε γνώμη. 

Η Γουάντα Νάρα τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας πως «όταν δεν υπάρχει κάποια είδηση, κάποιοι σκέφτονται διάφορα για να κερδίσουν δημοσιότητα». 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα