«Το να κοουτσάρεις την Λίβερπουλ είναι καλύτερο απ’ ότι φανταζόμουν»

από AllAboutARIS

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να δουλεύω σε αυτό τον σύλλογο»

Το πάθος του, η όρεξη του για δουλειά αλλά και η εξαιρετική πορεία του στην Ντόρτμουντ, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, οι οποίοι μετά το «διαζύγιο» με τον Μπρένταν Ρότζερς στράφηκαν αμέσως στον 49χρονο προπονητή, βλέποντας στο πρόσωπο του, αυτόν που μπορεί να αναγεννήσει την ομάδα.

Ο ίδιος δεν… δυσκολεύτηκε πολύ να έρθει, καθώς ουκ ολίγες φορές είχε εκφράσει την συμπάθεια του στον σύλλογο του «λιμανιού» και εκτός αυτού ο τρόπος παιχνιδιού των «reds», δεν διαφέρει πολύ από την δική του φιλοσοφία.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος μετά από περίπου έναν χρόνο στο «Άνφιλντ», τονίζοντας ότι τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμενε.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να δουλεύω σε αυτό τον σύλλογο. Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί κάτι, ακόμα κι αν είσαι ο πιο σίγουρος άνθρωπος στον κόσμο. Κάποιες στιγμές χρειάζεσαι πολύ τύχη και πλάνο. Δεν μπορούσα να πω, θα έρθω στην Λίβερπουλ από την μια στιγμή στην άλλη. Ακούγεται τρελό.», τόνισε αρχικά.

Ενώ κατέληξε: «Με αυτή την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε, ένα από τα όνειρα μου έγινε πραγματικότητα. Και η αλήθεια είναι ότι ένα χρόνο μετά δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα έχουν πάει τόσο καλά»

Προτεινόμενα Άρθρα