Εξάρα για Μονακό

από AllAboutARIS

Καταιγιστικοί οι Μονεγάσκοι

Mε τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, έπειτα τη συντριβή από την Τουλούζ. Οι Μονεγάσκοι που πριν δύο αγωνιστικές είχαν ρίξει επτά μέσα στη Μετς, αυτή τη φορά… έμειναν στα έξι κόντρα στη Μονπελιέ και πλησίασαν στο -1 την κορυφή, με ματς περισσότερο.

Αυτό μάλιστα παρ’ ό,τι ήταν το συγκρότημα του Χαντς αυτό που πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις από το 9′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουντεμπούζ, αλλά στο 36′ ο Φαλκάο ισοφάρισε με πέναλτι και με το καλημέρα της επανάληψης έγινε η ανατροπή από τον Λοτίν. Η Μονπελιέ ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και στο 61′ ξανά με τον Μπουντεμπούζ έκανε το 2-2, αλλά η χαρά της κράτησε μόλις για τρία λεπτά, οπότε κι ο Ζέμερσον έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους. 

Εκείνος που έκανε το 4-2 ήταν ο Ζερμέν στο 74′ έχοντας πάρει τη θέση του Φαλκάο εννιά λεπτά νωρίτερα, ενώ στο 76′ ήρθε ο Λεμάρ για το 5-2. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τραορέ που μπήκε στο 88′ κι ένα λεπτό μετά σημείωσε το έκτο γκολ της Μονακό, αφήνοντας τη Μονπελιέ στη 15η θέση, μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Προτεινόμενα Άρθρα