Το MLS καλεί τον Ρούνεϊ

από AllAboutARIS

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει χάσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν την ευκαιρία στον Ρούνεϊ να… δραπετεύσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προορισμό διαφυγής το ΜLS.

Ο Στίβεν Τζέραρντ φαίνεται ότι στο τέλος της χρονιάς θα βάλει τέλος στην καριέρα του, με τον Κλοπ μάλιστα να δηλώνει τελευταία ότι πάντα η αγκαλιά της Λίβερπουλ θα είναι ανοιχτή γι αυτόν.

 
Ετσι, οι άνθρωποι της Γκάλαξι ψάχνουν να αντικαταστήσουν τον σούπερ σταρ τους με ένα όνομα αντίστοιχου βεληνεκούς. Και αυτό το όνομα δεν είναι άλλο από τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Το θέμα είναι και εμπορικό, μιας κι ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ θα βοηθήσει το σύλλογο να μεγαλώσει το brand του σε Ασία και Ευρώπη. Ρόλο που μέχρι σήμερα έχει ο Τζέραρντ. 

Ο Ρούνεϊ αυτή τη στιγμή αμείβεται με περίπου 13.000.000 ευρώ τον χρόνο και από τη στιγμή που ο Τζέραρντ παίρνει κάτι παραπάνω από 5.500.000 ευρώ ετησίως, θα πρέπει οι Αμερικάνοι να… ανοίξουν πολύ το πορτοφόλι τους.

Βέβαια, για τον Ρούνεϊ ενδιαφέρονται ήδη η Ίντερ, ενώ δεν αποκλείεται να τον προσεγγίσει κι ο Σβεν Γκόραν Έρικσον για να τον πάρει στην Κίνα!

Προτεινόμενα Άρθρα