Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Ποκετίνο

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να τα πηγαίνει μια χαρά στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σενάρια από την Αγγλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον συνεργασίας με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη, ωστόσο τίποτα δεν δείχνει την δεδομένη χρονική στιγμή ότι κινδυνεύει η θέση του Γάλλου τεχνικού.

Παρόλα αυτά, δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Mirror» αναφέρει πως ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλλορεντίνο Πέρεθ, εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αργεντινού προπονητή της Τότεναμ για να αντικαταστήσει κάποια στιγμή τον Ζιντάν. 

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς οι άνθρωποι της «βασίλισσας» ήθελαν να διερευνήσουν τις προθέσεις του Ποκετίνο, ο οποίος φυσικά και δεν θα έλεγε «όχι» σε μια μελλοντική πρόταση. 

Η διοίκηση της Τότεναμ, επίσης, φέρεται να είναι ενήμερη για τις συζητήσεις και εκτιμάται ότι θα δώσει… μάχη για να κρατήσει τον 44χρονο προπονητή, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο.

Προτεινόμενα Άρθρα