Αυτή είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, μια ομάδα η οποία διαθέτει ποιότητα και ταλέντο.

Οι Θεσσαλοί είναι οι πρώτοι που καλούνται να παίξουν κόντρα στον ΑΡΗ στο φετινό πρωτάθλημα και όπως όλες οι ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες φέτος με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, θέλουν να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου, ο οποίος διαδέχτηκε τον Σάκη Θεοδοσιάδη στην τεχνική ηγεσία, είναι από τις λίγες που διατήρησαν στο δυναμικό τους αρκετούς παίκτες από την περσινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα στο ρόστερ παρέμειναν οι Κισκαμπάνης, Τσιλούλης, Μπλέντι, Μπιτέλης, Δημόπουλος, Κουτσόπουλος, Μοσχάκης, Υφαντής, Τζάνης, Γεωργατζάς.

Οι «κιτρινόμαυροι» κινήθηκαν δυνατά το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι, εντάσσοντας στο δυναμικό τους 13 καινούργιους ποδοσφαιριστές. Για την ακρίβεια στο ρόστερ προστέθηκαν οι Πρίφτης (ΑΟΧ), Μυργιώτης (Πύρασος), Καλλιβωκάς (Ζάκυνθος), Φέτσης (ΑΕ Καραϊσκάκης), Ντάνκουα (Κον Καέν), Τσόπελας (Καλαμάτα), Ντιατά (Μπράτστβο Γκρατσάνιτσα), Σμίλτος (Κισσαμικός), Βουκομάνοβιτς (Τσελάρεβο), Καραγιάννης (Δωτιέας Αγιάς), Αμπντέλ Αάλ (δαν. Γουάντι Ντέγκλα), Ζδράβος (Πανθρακικός) και Μάιγκα (Χαμάν).

Από την άλλη πλευρά, 12 παίκτες συνολικά αποχώρησαν από το περσινό ρόστερ. Ο λόγος για τους Καχαράλιο (επ. Ολυμπιακός/Λεβαδειακός), Μαυριά (Βέροια), Ακασού (Δόξα Δράμας), Γκόλια (ΑΕΛ), Γκουγκούδη (Ατρόμητος), Πιτταρά (Παναχαϊκή), Σάββα (Απόλλων Λ.), Σκαθαρούδη (ΑΟ Χαλκίς), Τσάμη, Τσούκαλο (Λαμία), Αδαμόπουλο (επ. ΑΕ Λεονταρίου/ΑΟ Μυρίνης), Καραγιώργο (επ. Πύρασος/ελ.) και Κοντό.

Το ματς στην Καρδίτσα ελλοχεύει κινδύνους -όπως όλες οι αναμετρήσεις αν δεν προσεγγιστούν με την δέουσα προσοχή-, αλλά ένας σοβαρός και συγκεντρωμένος ΑΡΗΣ δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου με οδηγό της την εμφάνιση στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αιγινιακό, θα κάνει αυτό που χρειάζεται, προκειμένου να κατακτήσει το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα