Ντεμπούτο στα…33!

από AllAboutARIS

Πρώτη συμμετοχή για τον Ρέμκο Πάσβεερ στο Champions League

Ο βασικός τερματοφύλακας της Αϊντχόφεν, Γέροεν Ζοτ, αντιμετωπίζει έναν μυικό τραυματισμό και, έτσι, αναγκαστικά, ο προπονητής των Ολλανδών Φιλίπ Κοκού θα στραφεί στον αναπληρωματικό του για το εντός έδρας ματς της Τρίτης κόντρα στην Μπάγερν για το Champions League.

Λεπτομέρεια; Ο (περί ου ο λόγος) Ρέμκο Πάσβεερ θα κλείσει τα 33 μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι με τους Βαυαρούς, το οποίο θα είναι το πρώτο του παιχνίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη!

Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα, πάντως, ο Ολλανδός κίπερ, ο οποίος έχει δύο συμμετοχές (όλες στο πρωτάθλημα) στις τρεις σεζόν που βρίσκεται στην PSV, δεν έδειξε να έχει… τρακ και έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του Μανουέλ Νόιερ: «Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, μου αρέσει η ηρεμία του. Έχει πολύ καλή αντίληψη. Βλέπει τα μικρά πράγματα, τα οποία δεν βλέπει κανείς πάντα και έχει, φυσικά, και πολύ καλές εξόδους», είπε για τον ομόλογο του στην Μπάγερν, ο οποίος, παρότι είναι τρία χρόνια μικρότερός του, έχει 73 παραπάνω συμμετοχές στο Champions League.

Ο Κοκού προφανώς θα ελπίζει ότι οι… γκρίζοι κρόταφοι και η εμπειρία του Πάσβεερ θα τον βοηθήσουν να σταματήσει τα «ατού» της ομάδας του Μονάχου

Προτεινόμενα Άρθρα