Δεν του βγήκαν οι αλλαγές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πάλι ο Ισπανός δεν κατάφερε να βοηθήσει επιθετικά

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε χθες να αφήσει στην άκρη την ενδεκάδα νίκης απέναντι στον Αιγινιακό και να προχωρήσει σε κάποιες διαφοροποιήσεις. Ωστόσο δεν του «βγήκαν»…

Η τοποθέτηση του Αντρέου δίπλα στον Ρόβα ναι μεν ενίσχυσε ανασταλτικά τη λειτουργία της ομάδας, απουσίαζε όμως ο δημιουργικός χαφ και στην προκειμένη περίπτωση ο Ανάκογλου, για να πάρει τη μπάλα από την άμυνα και να την προωθήσει στην επίθεση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο ΑΡΗΣ να στερείται δημιουργικότητας στον άξονα και της προώθησης της μπάλας στην επίθεση, όπου είχε σαφώς λιγότερες ευκαιρίες (4 συγκεκριμένα) από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αιγινιακό όπου το… κοντέρ έγραψε 12 τελικές. 

Στα παραπάνω συντέλεσε και η τοποθέτηση του Ιλιτς στην πλευρά όπου ο Σέρβος δεν μπορεί να αποδώσει. Οταν πήγε στην κορυφή βέβαια ήταν πιο δραστήριος. Ο ΑΡΗΣ όμως «έχασε» τον Καπνίδη με την τοποθέτηση του στην πλευρά σε ρόλο εξτρέμ, όπου ναι μεν τα πήγε αρκετά καλά αλλά και πάλι δεν είναι η φυσική του θέση.

Το δυσάρεστο βέβαια για τον ΑΡΗ ήταν ότι χθες δεν «τράβηξαν» και παίκτες-κλειδιά όπως ο Μιλούνοβιτς που ήταν πολύ κακός σε σύγκριση με την εξαιρετική εμφάνιση του απέναντι στον Αιγινιακό. 

Προτεινόμενα Άρθρα