Τέλος στον κατήφορο (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μετά από 4 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Premier League η Μάντσεστερ επέτρεψε στις νίκες, καθώς κέρδισε με 1-3 τη Σουόνσι έχοντας σε σούπερ μέρα Πογκμπά και Ιμπραΐμοβιτς.

Τον χαρακτήρα μεγάλης ομάδας που εδώ και καιρό περίμεναν οι φίλοι της έβγαλε επιτέλους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αφήνοντας πίσω τις συνεχόμενες αποτυχίες σε πρωτάθλημα και Europa League, οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν με άνεση από το Σουόνσι (3-1).

Ο τιμωρημένος Μουρίνιο είδε (από την εξέδρα) τον Πογκμπά να ανοίγει το σκορ με ασύλληπτο βολέ στο 15’. Λίγο αργότερα, δε, έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας τον Ιμπραΐμοβιτς να «ξεμπουκώνει» και με δυο γκολ σε 12 λεπτά (21’-33’) να καθαρίζει πρόωρα το ματς.

Με τη Σουόνσι λοιπόν να μην καταφέρνει τίποτα περισσότερο από τη μείωση του σκορ με τον Φαν Ντερ Χορν, η Γιουνάιτεντ νίκησε μετά από τρία χρόνια στη συγκεκριμένη έδρα και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες στην Premier League.

Και μπορεί να απέχει αρκετά ακόμη από την κορυφή, αλλά τουλάχιστον κάλυψε (δεδομένων και των απωλειών που είχαν οι υπόλοιποι) κάποιο από το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία.

Προτεινόμενα Άρθρα