Λείπει το εύκολο γκολ

από AllAboutARIS

Οι παίκτες του ΑΡΗ σπατάλησαν ένα ολόκληρο 45λεπτο, ξύπνησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και έσωσαν τον βαθμό στο τέλος.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Κράτησε το 0-0 στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Αιγινιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον Παπουτσογιαννόπουλο και δεν ευθύνεται στη φάση του γκολ. Καλός σε όσες φάσεις χρειάστηκε να επέμβει στον αέρα, ενώ έπαιξε καλά 2-3 φορές την γρήγορη κόντρα επίθεση κυρίως με τον Μιλούνοβιτς.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Μέχρι το 70΄ που κουράστηκε ήταν από τους θετικούς σε απόδοση παίκτες του ΑΡΗ  με πολλά ανεβάσματα στην αριστερή πλευρά, συμμετοχή στη μεταφορά της μπάλας και αντίστοιχα καλές τοποθετήσεις αμυντικά.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Ξεκίνησε καλά στο πρώτο 30λεπτο με διάθεση να βγει από την πλευρά του αλλά δεν τον βοηθούσε καθόλου ο Ίλιτς. Προσπάθησε 2-3 φορές, πατώντας περιοχή αλλά δεν είχε καλή τελική ενέργεια. Στην επανάληψη περιορίστηκε, έκανε 2-3 αβίαστα λάθη και αντικαταστάθηκε από τον Αναστόπουλο που ήθελε ένα πιο επιθετικό μπακ.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο ισπανός ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ αλλά… παραδόξως στο παιχνίδι στο μισό του γηπέδου προς την εστία του αντιπάλου. Από κάποια στιγμή και μετά έπαιζε δεύτερος εξτρέμ πλάι στον Μπαργκάν, με συνεχείς πλαγιοκοπήσεις και καλές σέντρες προς την περιοχή. Αμυντικά είχε 1-2 θεματάκια τα οποία ευτυχώς δεν κόστισαν στον ΑΡΗ

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Έπαιξε πολύ ψηλά αφού πλην του Γκούρτσα ο Αιγινιακός δεν απειλούσε. Είχε 1-2  θεματάκια στην ταχύτητα με τον αντίπαλό του, τον οποίο όμως κέρδισε κατά κράτος στην δύναμη. Προσπάθησε και επιθετικά, έχοντας 2-3 κεφαλιές σε στημένες φάσεις, ιδίως στο τέλος που έγινε δεύτερος φορ.

ΡΟΒΑΣ: Μέτριο ματς από τον μοναδικό αμυντικό μέσο του ΑΡΗ χθες. Αδικαιολόγητες για την εμπειρία του, κάποιες αβίαστες λάθος μεταβιβάσεις στην επανάληψη κυρίως όταν… έκαιγε η μπάλα ενώ χρεώνεται και το ότι έχασε τον Ραγκέλοφ στη φάση του γκολ.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Ήταν επιφορτισμένος να καλύπτει χώρους διαγώνια σε φάση άμυνας για να βοηθάει το μπακ και τον Ρόβα και το έκανε καλά αφού τα τρεξίματα δεν του λείπουν. Ξόδεψε όμως πολλές δυνάμεις στο κομμάτι αυτό με συνέπεια να μη δώσει αυτά που μπορεί μεσοεπιθετικά. Παίζει όμως με πάθος, ένταση και διάθεση.

ΤΑΤΟΣ: Πέρασαν και πάλι οι περισσότερες μπάλες από τα πόδια του, με καλές και κακές στιγμές. Ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας δίχως όμως να έχει τις συνεργασίες από τους πλάγιους επιθετικούς. Μεγάλη για την κλάση του η ευκαιρία που χάνει στο τελευταίο δεκάλεπτο, λίγο πριν το 0-1. Ψύχραιμος στην εκτέλεση του πέναλτι στο 96΄.

ΙΛΙΤΣ: Ωσεί παρών για ένα ακόμη παιχνίδι ο σέρβος που εξακολουθεί να ψάχνει το ρόλο του στην ομάδα. Βαρύς και προβλέψιμος ως δεξιός εξτρέμ, με αργές μάλιστα επιστροφές, ελάχιστη βοήθεια και όταν κινούνταν πίσω από τον Καπνίδη. Πρόβλημα αφού μιλάμε για ένα από τα βαριά χαρτιά της ομάδας.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Σε σχέση με τον Ίλιτς, ο έτερος σέρβος ήταν σαφώς πιο κινητικός, με περισσότερη διάθεση να πάρει πρωτοβουλίες, να σεντράρει και παραλίγο να σκοράρει με το δοκάρι στο 53΄ και το σουτ στο τέλος. Χρειάζεται όμως να πάει πιο πολύ στο ένας εναντίον ενός.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Θα μπορούσε μόλις από το 2΄ να ξεκλειδώσει το… παιχνίδι με την φάση που χάνει εξ επαφής. Με τον τρόπο που έπαιξε ο ΑΡΗΣ στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε καθόλου και τον αντικατέστησε ο προπονητής του με τον Τζεμπουρ.

 ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Σε σχέση με τον Ίλιτς ήταν πολύ πιο χρήσιμος, βγάζοντας συνεργασίες, παίζοντας κάθετα, κερδίζοντας φάουλ, σουτάροντας. Είχε ένα αβίαστο λάθος που ευτυχώς δεν στοίχισε.

ΤΖΕΜΠΟΥΡ: Στη μισή ώρα και κάτι που έπαιξε και χωρίς να είναι έτοιμος ακόμη, βοήθησε. Έχασε ευκαιρίες, από τα δυο πέναλτι που του έγιναν κέρδισε το ένα στο τέλος σώζοντας τον βαθμό, ενώ με τις κινήσεις του και την παρουσία του στην περιοχή προκάλεσε μια κάποια αναστάτωση.

ΝΕΤΟ: Μπήκε στο τέλος παίζοντας ουσιαστικά δεύτερος εξτρέμ και βοήθησε να γίνει ο ΑΡΗΣ πιο επιθετικός. Ίσως πρέπει να δοκιμαστεί ο βραζιλιάνος σε κάποιο παιχνίδι από την αρχή.  

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα