Πέρασε από την έδρα των πρωταθλητών (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η Γουέστ Μπρομ έσπασε το αήττητο 20 εντός έδρας παιχνιδιών της Λέστερ την οποία υποχρέωσε σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-2.

Πέρυσι της πήγαιναν όλα δεξιά. Ότι κι αν έκανε, έπιανε. Με ένα μαγικό τρόπο οι αντίπαλοι της υπνωτίζονταν κι έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Φέτος, η αστερόσκονη έφυγε από την Λέστερ, που μοιάζει μία κοινή ομάδα της Premier League, όπως πολλές άλλες.

Το μόνο που της είχε απομείνει ήταν το εντός έδρας αήττητο στο πρωτάθλημα που κρατούσε για 20 αγώνες. Πάει κι αυτό! Η Γουέστ Μπρομ έκανε πάρτι στο σπίτι των πρωταθλητών και το 1-2 αντικατοπτρίζει πλήρως όσα έγιναν στο γήπεδο.

Η υπεροχή των «μπάγκις» αξιοποιήθηκε στο 52ο λεπτό, όταν μία καρφωτή κεφαλιά του Τζέιμς Μόρισον στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του δαιμόνιου Τόνι Πιούλις

Η μοναδική καλή ενέργεια του Μαχρέζ στο παιχνίδι ήταν μία σέντρα τρία λεπτά αργότερα. Ο Σλιμάνι στα όρια του οφσάιντ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με κοντινή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (55’, 1-1). 

Ωστόσο, η Λέστερ φρόντισε να βγάλει μόνη τα μάτια της. Ένα τραγικό γύρισμα του Ντρινκγουότερ προς τα πίσω ήταν βούτυρο στο ψωμί του Ματ Φίλιπς, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Τσίλερ και απέδωσε δικαιοσύνη (72’, 1-2) στην δίκαιη νίκη της Γουέστ Μπρομ, που έριξε τους πρωταθλητές στην 14η θέση, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού!

Προτεινόμενα Άρθρα